jewerly hiçbir kutu
nakliye
1. varsayılan nakliye yöntemi hava posta hangi çoğu kez de hiçbir gümrük sorunları vardır. biz size yardımcı olmak için elimizden geleni yapacağız mal ithal. eğer hızlı istiyorsanız shpping yöntemi,
biz teklif ems, ve diğer Express. sen tam miktarı için bize ulaşın eğer emin değilseniz sizin ülke için nakliye ücreti.
2. It yaklaşık 7-20 gün sürer airmail için varmak için ABD, İNGILTERE, Kanada, ve çoğu Avrupa ülkeleri ama Güney Amerika 20-50 gün sürer ' ın clients. ülkenizin hizmeti emin değilseniz, daha fazla bilgi için lütfen bana ulaşın.
ek Ödeme Talimatı
biz her zaman yasal ithalat vergileri (veya GST veya kdv veya diğer Vergi). en durumlarda, tüm ödenecek hiçbir görev. ancak, gümrükleme için oluşturulan herhangi bir ek masraf müşteri tarafından karşılanır. herhangi bir mutsuzluk önlemek için, sen öneririz satın almadan önce yerel gümrük ve hükümet düzenlemeleri bilgi verir.
iade politikası
alıcı paketi kez alma kontrol etmelisiniz. yük sırasında paketin zarar varsa, lütfen paketi için imza reddetme ve bize geri dönecektir. sonra hemen bize ulaşın.
eğer dönüş gerekiyorsa, onaylamak için iki kez kontrol edin öğeyi çalışmak ve müşteri hizmetleri temsilcisine başvurun, bize detaylı sorunu biliyorum ve onay için bize bazı resimler göndermek. ve alıcı iade ısrar, bizim teknik mühendis kontrol sonra alınan iade herhangi bir kalite sorunu olmadan olduğunu, tüm ücret alıcı pahasına olduğunu ' ın gider.

Etiketler: Ucuz Çarpıcı büyük 14mm barok lavanta tatlısu kültür inci kolye>>> kızlar gerdanlık kolye kolye Ücretsiz kargo, Yüksek Kalite Çarpıcı büyük 14mm barok lavanta tatlısu kültür inci kolye>>> kızlar gerdanlık kolye kolye Ücretsiz kargo, Çin Sallantılı kolye Tedarikçiler.

öğe Türü Kolye
İnce veya Moda Moda