malzeme: Sahte İnci
paket Içeriği:
1 x Kolye
8347
not: Rusya tam adı hakkında yeni politika sonrası Yana, lütfen her alıcı tam adınızı sunuyoruz fatura adresi ödeme yapmadan önce. senin büyük işbirliği için teşekkürler!
ödeme Yöntemi
biz sadece emanet, Kredi kartı, Western Union.
kargo Şartları
standart Hizmet Çin yazılan havayolu, hızlandırılmış Servis Çin yazılan EMS.
biz Pazartesi gemi-Cumartesi tatiller hariç. ödeme ÖNCE bize bir e-posta gönderin eğer teslimat adresi değiştirmek isterseniz.
hızlandırılmış Hizmet yaklaşık 10-15 iş günü sürer. bu ülkeniz postane web sitesi tarafından izlenebilir (Çin EMS web sitesi).
Tatil Sezon sırasında nakliye süresi (Noel, Çin Yeni Yılı vb) her zamanki saatinde daha uzun olabilir. bir gecikme olarak başka 5-10 gün ekleyin.
Terim döndürür
eğer bir kusurlu madde aldıktan durumunda veya yanlış öğe , hızla bizimle pls temas, biz her zaman sorununuzu çözecektir
biz iadesi veya değişim izin vermez çünkü zihin değişikliği. lütfen teklif önce bir rehber olarak tüm açıklamasını okuyunuz. ise her adımda biz doğru öğeyi gemi sağlamak için alınmıştır, fırsat olacak açıklamasından farklı ürün aldığınızda. böyle bir durumda, biz istiyoruz biz durumu düzeltmek böylece hemen bize ulaşın.

Etiketler: Ucuz Sıcak Moda Beyaz Sahte İnci Boncuk Kolye 42 cm Zarif İmitasyon İnci Gerdanlık Kolye Yaz Bahar Kadın Parti Takı, Yüksek Kalite Sıcak Moda Beyaz Sahte İnci Boncuk Kolye 42 cm Zarif İmitasyon İnci Gerdanlık Kolye Yaz Bahar Kadın Parti Takı, Çin Gerdanlık Kolyeler Tedarikçiler.

Marka Adı JETTINGBUY
cinsiyet Kadınlar