Kurulum Uyarı:
1. The her 0.5 metre küçük şeritler şerit tarafından lehimli olduğunu. 2. bu şerit sadece vardır kırmızı/siyah iki teller. Her 3 diyotlar kesilebilir. 3. bağlarken tek renk şerit, bir DC güç konektörü gereklidir. Tek satın almak için seçebilirsiniz renk denetleyicisi veya değil. eğer led ışık olamaz işıklı up, lütfen değiştirmek pozitif (+) için negatif (-) (takas sağ ve sol teller)
Özellikleri:
Süper parlak 2835 SMD UV ultraviyole LED, yüksek yoğunluklu ve reliabilit Yapışkan geri çift taraflı yapışkan bant ile Bakım ücretsiz, kolay kurulum Her 3-LED cutable dinlenme şerit zarar vermeden Virajlardaki kavisli için esnek şerit Ultra-parlak ama düşük sıcaklıkta çalışan
Şartname:
Giriş volt: DC12V Dalga boyu: 395-405nm Uzun ömrü 100,000 + saat Koruma Sıra: IP20 Değil su geçirmez/IP65 Su Geçirmez PCB Renk: Beyaz Kısılabilir olduğunu: Evet (dimmer gerekli) Olduğunu Yapması Için Ayarlanabilir: Evet (kesilebilir her üç Led) Sürücü Modu: Contant Gerilim Işın Açısı: 120 ° Görüş Açısı: ayarlanabilir montaj tarafından pozisyon

Etiketler: Ucuz LED şeritler Blacklight Görünmez 395 405nm UV Ultra Violet uv lamba akvaryum 2835 3528 SMD DJ Floresan parti LED bant ışık, Yüksek Kalite LED şeritler Blacklight Görünmez 395-405nm UV Ultra Violet uv lamba akvaryum 2835 3528 SMD DJ Floresan parti LED bant ışık, Çin LED Şeritler Tedarikçiler.

renk IP20 Not waterproof, IP65 Waterproof
uzunluk 50cm, 100cm, 200cm, 300cm, 400cm, 500cm
öğe Türü şerit
LED'ler Sayısı / M 60