Perde ışıkları 220 v/110 v Noel Peri Dize 3.5 m düşüş 0.4-0.6 m düğün dekorasyon Yeni yıl parti açık su geçirmez ışıkları
Uyarı :
AB Fiş 220 v için Rus, Almanya, Fransa, Hollanda, Danimarka, Finlandiya, Norveç, Polonya, Portekiz, Avusturya, Belçika, macaristan, İspanya, İsveç vb. Avrupa Ülkeleri.
ABD Fiş 110 v için Amerika birleşik Devletleri, Kanada, Japonya, Brezilya, Tayland vb Ülkeler.
Coversage 10 m 100 Leds Dize Işık Askı Lambası Su Geçirmez Ev Bahçe Noel Ağacı Parti Açık Tatil Dekorasyon Işıkları LED renk: Kırmızı/Mavi/Beyaz/Sıcak Beyaz/Renkli/Pembe/Mor LED miktar: 10 m/100 LED Giriş gerilimi: 220 v, 110 v Tak standart: AB, ABD Dize Işık uzunluğu: Yaklaşık 10 m
Açıklama: 100 LED küçük ampuller ile dize Işık. Düşük güç tüketimi, güvenli ve güvenilir. Tek düğme-operasyon tasarımı, daha rahat kullanmak için. Küçük yıldız oceans pırıltı, flaş ve sihirli değiştirin. Bu koymak veya duvarlar üzerinde asılı, pencere, kapı, zemin, tavan, otlar, noel ağaçları vb. Mükemmel BIR dekorasyon için sevgililer Günü, Noel, diğer tatil, parti, düğün, vb. Ile 8 farklı oyun modları: Kombinasyon, Dalgalar, Sıralı Kovalayan/Flaş, Yavaş/Fade, Twinkle/Flaş, Üzerinde Sabit. Uyarı: 1. nedeniyle farklı monitörlerde arasındaki fark, resim öğenin gerçek rengini yansıtmıyor olabilir. Biz stil aynı garanti aynı resimlerde görüldüğü gibi. Teşekkür ederim!

Etiketler: Ucuz Açık Led Dize Işıklar 10 m 100 Leds Su Geçirmez Led Tatil Şerit Lamba Boncuk Düğün Noel ağacı Yeni Yıl Bahçe dekorasyon, Yüksek Kalite Açık Led Dize Işıklar 10 m 100 Leds Su Geçirmez Led Tatil Şerit Lamba Boncuk Düğün Noel ağacı Yeni Yıl Bahçe dekorasyon, Çin LED Şerit Tedarikçiler.

Renk Yayan EU Plug 220V, US Plug 110V
vat miktarı White, Warm white, Red, Green, Blue, Yellow, Purple, Pink, RGB