1. Worldwide nakliye, APO/FPO hariç. 2. bizim fırsatlar çoğu Ücretsiz nakliye (seçilen ülkeler) Çin post hava posta veya Istanbulbilimveakademisyenlerdernegi.org tarafından standart nakliye. 3. Biz sadece teyit sipariş adresine gemi, sipariş adresi kaçinci zorundadir. lütfen not (rus müşteri tam adını veriniz gerekir, alıcı adı tam adı vermek zorundadır: Dahil: benim adı + baba adı + soyadı) 4. Teslim süresi hedefe bağlıdır ve diğer faktörler, genellikle yaklaşık 15 ila 60 iş günü sürebilir ülkenin çoğu için, teslim 60 gün değil varsa, biz tam iade. hariç brezilya ve bazı uzak ülke için yaklaşık 60 almak gerekir 90 gün, bu ülke teslim 90 gün değil varsa, biz tam iade. 5. eğer 45 gün içinde parsel almadıysanız (brezilya ve bazı uzak ülke 75 gün gerekir) ödeme gelen, lütfen bize ulaşın, biz gönderi izlemek ve bir cevap ile en kısa sürede size geri.
1. olumlu Geribildirim (5 yıldız) çok önemlidir, uzun olumlu geribildirim ve 5 yıldız bırakarak lütfen detaylı değerlendirme için sipariş. Once gösterisi bize ekran görüntüsü hem 5 yıldız, biz verecek 1 $ INDIRIM veya hediye sonraki sipariş için. 2. bizim ürün veya hizmet ile herhangi bir sorun varsa, lütfen bizimle temas kurmaktan çekinmeyin ilk negatif geribildirim ayrılmadan önce. biz herhangi bir sorunları çözmek ve en iyi müşteri hizmetleri sunmak. biz sorunları slove için elimizden geleni yapacağız. 3. eğer paylaşmak sizin bizim ürün üzerinde bağlantı SNS veya Facebook , biz de sizin vermek 5% off INDIRIM veya hediye sonraki sipariş için.

Etiketler: Ucuz Çift gözkapağı araçları Göz Kapağı diş aletleri ile Mikrocerrahi/platformu Güzellik Sağlık MakeupMakeup Araçları/Aksesuarlar Cımbız, Yüksek Kalite Çift gözkapağı araçları Göz Kapağı diş aletleri ile Mikrocerrahi/platformu Güzellik Sağlık MakeupMakeup Araçları/Aksesuarlar Cımbız, Çin Gözkapağı Araçları Tedarikçiler.

öğe Türü Gözkapağı Araçları
boyut M