100% Brand New ve Yüksek Kalite! yumuşak, rahat ve kırışıklık dayanıklı. gerilebilir Malzeme-Streç o Hızla Kurtarır! malzeme: Spandex için geçerlidir: yüksek arka koltuk uzunluğu 45-55 CM 35-48 CM 38-46 CM geniş arka koltuk genişliği 38-46 CM paket içeriği: 1 adet Sandalye Kapak
1. Biz paypal sadece.
2. Tüm kredi kartları güvenli ödeme işlemci PayPal üzerinden kabul edilir.
3. Payment açık artırma kapanış 7 iş günü içinde alınmış olması gerekir.
4. Biz eBay veya Paypal adresi gemi. emin olun sizin eBay ve Paypal adresi ödeme yapmadan önce doğru.
1. Biz eBay veya Paypal adresi gemi. emin olun sizin eBay ve Paypal adresi ödeme yapmadan önce doğru.
2. items 1-3 iş günü içinde sevk zaman biz ödeme aldı.
3. Teslim süresi, hedef ve diğer faktörlere bağlıdır;
4. International alıcılar lütfen dikkat:
a. İthalat vergileri, vergiler ve harçlar madde fiyat veya nakliye ücretleri dahil değildir. bu masraflar alıcı sorumluluğundadır. biz elimizden geleni yapacağız özel vergileri riskini azaltmak için.
b. Please ne belirlemek için ülkenin gümrük idaresi ile kontrol bu ek maliyetler önce buying.
10:53:18 BST 09-Aug-17 üzerinde, satıcı aşağıdaki bilgileri ekledi:

Etiketler: Ucuz Çıkarılabilir Spandex Streç Elastik Sandalye Hood Koltuk Yemek Odası Düğün Ziyafet Sandalye Örtüleri Dekor Yıkanabilir Slipcover Kapakları, Yüksek Kalite Çıkarılabilir Spandex Streç Elastik Sandalye Hood Koltuk Yemek Odası Düğün Ziyafet Sandalye Örtüleri Dekor Yıkanabilir Slipcover Kapakları, Çin Sandalye Kapak Tedarikçiler.

şartname Diğer
Marka Adı faroot