Taşınabilir Hafif Yıldız Sky projektör ışık çocuk Yatak Odası Yıldızlı Gece ışık dekorasyonu En Iyi noel hediyesi Özellikleri: Severler için romantik bir ruh oluşturmak. Hafif ve taşınabilir, kolay taşımak için. Aydınlatma ve dekorasyon için kullanılır. Kızılötesi uzaktan kumanda fonksiyonu, çalıştırmak için daha uygun. Bir sihirli starlight Etkileri kapalı. Açıklamaları: Enerji güç tasarrufu ve çevre koruma, güvenli kullanmak için. Çocuk için harika bir hediye olurdu, hangi onları yaratacak bir fantastik çocukluk. Çocuklar için inanılmaz bir hediye. Özellikler: Malzeme: ABS Renk: mavi, siyah, kırmızı Boyutu: 110*115*125mm Paket Içeriği: Bir Set Romantik Yıldız Sky projeksiyon ışığı Notlar: Nedeniyle farklı monitörlerde arasındaki fark, resim öğenin gerçek rengini yansıtmıyor olabilir. Biz stil aynı garanti aynı resimlerde görüldüğü gibi.

Etiketler: Ucuz Taşınabilir Hafif Yıldız Sky projektör ışık çocuk Yatak Odası Yıldızlı Dekorasyon En Iyi noel hediyesi, Yüksek Kalite Taşınabilir Hafif Yıldız Sky projektör ışık çocuk Yatak Odası Yıldızlı Dekorasyon En Iyi noel hediyesi, Çin Akıllı Uzaktan Kumanda Tedarikçiler.

Marka Adı ACEHE
Özellikler Yanıp sönen