Şartname: Marka yeni Uzunluk: 185 cm Yükseklik: 16 cm Ağırlık: Yaklaşık 0.6 kg Malzeme: Pamuk Dolgu: Aşağı pamuk
Paket Içeriği: 1x Çizgili timsah Çit
Not: Izin lütfen 1-3 cm hataları nedeniyle manuel ölçüm. Fotoğrafları görüntülenen öğe renkli bilgisayar monitöründe biraz farklı gösteriliyor olabilir monitörler aynı kalibre. Ödeme
1. biz Alipay, Batı Birliği, TT. Tüm kredi kartları güvenli ödeme işlemci EMANET yoluyla kabul edilir.
2. ödeme sipariş 3 gün içinde yapılmalıdır.
3. eğer ihale kapattıktan sonra hemen ödeme yapamıyorsanız, lütfen birkaç dakika bekleyin ve ödemeler 3 gün içinde tamamlanması gerekir.
Nakliye
1. WORLDWIDE NAKLIYE. (Bazı ülkeler dışında ve APO/FPO)
2. Orders ödeme doğrulama sonra zamanında işlenmiş.
3. biz sadece teyit sipariş adresleri gemi. Sipariş adresi teslimat adresi.
4. gösterilen resimler asıl öğe değildir ve sadece referans içindir.
5. SERVICE TRANSİT ZAMAN taşıyıcı ve dışlar hafta sonları ve tatil tarafından. Transit süreleri, özellikle tatil sezonunda.
6. eğer süre içinde sevk almadıysanız, lütfen bize ulaşın. Biz gönderi izlemek ve bir cevap ile en kısa sürede size geri. Hedefimiz müşteri memnuniyeti!

Etiketler: Ucuz Karikatür Koruyucu Beşik Tamponlar çocuk oyuncakları Yenidoğan bebek yatağı Tampon Pamuk Bebek Yatağı Çit Bebek Yatak Malzemeleri Odası Dekor, Yüksek Kalite Karikatür Koruyucu Beşik Tamponlar çocuk oyuncakları Yenidoğan bebek yatağı Tampon Pamuk Bebek Yatağı Çit Bebek Yatak Malzemeleri Odası Dekor, Çin Dekoratif Yastıklar Tedarikçiler.

kullanım dekoratif,Vücut,yatak takımı
bölüm Vücut
şekil Sütun
ağırlık 0.5-1 kg