YENI Tasarımcı Mavi Pullu Örgün Balo Parti Elbise Mermaid Uzun Abiye Ucuz

Boyutu Grafik:
Renk Palet:
NOT:
Bir : Bu elbise eldiven gibi aksesuarlar dahil değildir, düğün duvağı ve kabarık etek kombinezon (resimlerin gösterisi). Ihale bir elbise sadece!!!
B : Since bilgisayar ekranları özellikle CRT ekran ve LCD ekran arasında, biz garanti edemez ürünlerimizin renk gördüm fotoğrafları ile tam olarak aynı.
C: Bu 1 inç ölçüm hatası olması çok normaldir boyutları arasında sağlamak ve boyutları elbise alacaksınız. Bu tür bir hata, herhangi bir iade veya değişim için kabul edilemez.
D : Elbise Özel Boyut Made in Olabilir, Renk . Bu cüppe Özel yapılmış Ölçümlere göre. Senin ölçümleri yolu kapalı benim boyutu çizelgesi, biz mutlu gibi ölçümlere göre elbise yapmak için uzun kabul ettiği son değişiklik en iyi oturması için gerekli olabilir. Önemle size ölçümleri herhangi bir cüppe online satın almadan önce bir profesyonel tarafından alınan.
Ödeme
Bir. PLS tıklayın " Şimdi satın " Düğme zaman bir sipariş, daha sonra ödeme bitirmek götürecek bırakabilirsiniz ise mesaj ilgili ölçümler, renk ve diğer detaylar önemli olduğunu düşünüyorum.
B. Emanet ÜCRETSİZ güvenli ödeme hizmeti tüm işlemleri otomatik olarak kullanılabilir. Bu hizmet ödeme yayımlandıktan sağlar tatmin edici makbuz onaylamak sonra tedarikçi sipariş.

Etiketler: Ucuz YENI Tasarımcı Mavi Pullu Örgün Balo Parti Elbise Mermaid Uzun Abiye Ucuz, Yüksek Kalite YENI Tasarımcı Mavi Pullu Örgün Balo Parti Elbise Mermaid Uzun Abiye Ucuz, Çin Abiye Tedarikçiler.

ABD boyutu 2, 4, 6, 8, 10, 12, Özel Boyut
öğe Türü Evening Dresses
fırsat Formal Evening
kumaş Türü Payet