Futbol gol paspas spor topu kapalı açık ön kapı kat Mat ev dekoratif kısa peluş kumaş salon banyo paspasları
Açıklaması :
1. adı: Kapı Kat Mat
2. kullanarak: Ev için yüksek kalite paspas kapalı/açık/Frount kapı oturma odası, banyo, yatak odası, mutfak, Araba Garaj.
3. Mat temizleme: temizlemesi kolay, yağ varsa, su temiz veya nötr deterjan miktarı silinebilir.
4. boyut paspas, giriş paspası, mutfak matı, banyo paspası için uygundur.
Boyutu: Paspas Boyutu A: yaklaşık 16 "(genişlik) X 24" (uzunluk) inç, 40 Cm X 60 Cm ölçer. Paspas Boyutu B: Yaklaşık 18 "(genişlik) X 30" (uzunluk) inç, 45 Cm X 75 Cm ölçüler.
Boyutu olabilir 1-2 cm Daha fazla veya daha az nakliye Gerçek Ürün.
Gerçek renk, ışığın parlaklığı nedeniyle resimlerle biraz farklı olabilir.
1) . Biz Alipay, Western Union kabul, tüm kredi kartları güvenli ödeme emanet olsa kabul edilir. 2) . Lütfen sipariş verdikten sonra 7 gün içinde ödeme yapın. 1). bir sipariş verdiğinizde, PLS bir nakliye yöntemi seçin. genellikle biz 3-7 gün ile öğeleri göndereceğiz. 2). çin Post kayıtlı Air Mail ücretsiz kargo. PLS nakliye ve ambalaj detayları dikkatlice kontrol edin. 3). müşteriler takip numarası ile transit olduğu malları kontrol edebilir. 30 gün sonra mal almadıysanız, durum için lütfen bizimle iletişime geçin, en kısa sürede size cevap vereceğiz. 4). teslim süresi: A. DHL, Fedex genellikle yaklaşık 3-5 iş günü sürer. B. EMS genellikle yaklaşık 5-10 iş günü sürer. C. çin sonrası hava posta genellikle yaklaşık 15-30 iş günü sürer. Notlar: hava ve gümrükleme farkı nedeniyle, teslim süresi % 100% garanti edilemez, lütfen anlayın. Herhangi bir ithalat vergisinden sorumlu değiliz. bu değişiklikler alıcının sorumluluğundadır. Ama her zaman müşterimiz için çok düşük bir fiyat değeri bildiriyoruz. bazı ülkelerde ithalat vergilerinizi maksimum olarak kaydedebilir Hatta hiçbir ithalat duites. Öğeleri herhangi bir nedenle aldıktan sonra 15 gün içinde iade ederseniz size iade edeceğiz. Iade edilen ürünlerin orijinal koşullarında olduğundan emin olmalısınız. Iade nakliye bizim hatamızın bir sonucu olmadığı sürece alıcının sorumluluğundadır (yani, yanlış öğeyi alırsınız). Olumlu geri bildiriminiz her zaman işimize en iyi teşvik ve onaydır; ürünlerimizi ve hizmetimizi sürekli olarak geliştirirdik; ne yazık ki herhangi bir sorun olduysa, herhangi bir yorum bırakmadan önce lütfen ilk kez bizimle iletişime geçin, yine de memnun bir çözüm sunacağız. Her şeyin iletişim ile çözülebileceğine inanıyoruz.

Etiketler: Ucuz Futbol Gol Paspas Spor Topu Kapalı Açık Ön Kapı Paspas Ev Dekoratif Kısa Peluş Kumaş Oturma Odası Banyo Paspasları, Yüksek Kalite Futbol Gol Paspas Spor Topu Kapalı Açık Ön Kapı Paspas Ev Dekoratif Kısa Peluş Kumaş Oturma Odası Banyo Paspasları, Çin mat Tedarikçiler.

Model Numarası DMMR20150789
kullanım kat,OUTDOOR,başlangıç,tablo,Kapı,Bar,egzersiz,Golf,banyo
özellik Kırışıklık - Dayanıklı,Korozyon Dirençli,Anti-Slip,Yapışkan Koruyucu,Anti- Bakteri
Yaş Grubu Yetişkinler