Açıklama 100% marka yeni ve yüksek kaliteli Küçük boyutu ve hafif, taşıma için kolay. Basit ve şık tasarım, konabilir yatak odası, dolap, ofis, araba ve ayakkabı dolabı. Çevre dostu geri dönüşümlü kağıt çanta, nefes, tam koku etkinlik. Şartname: Boyutu: yaklaşık 11.5*18 cm Paket içeriği: 1 * poşet çanta Not: 1. nedeniyle ışık ve ekran farkı, öğe 'ın renk resimlerden biraz farklı olabilir. 2. lütfen ölçüm verileri için hafif sapma izin ve sipariş vermeden önce sakıncası yok emin olun Yüksek kaliteli mağaza sizin için!
'

Etiketler: Ucuz YENI doğa Çiçek Taze Hava Bitkiler Kokulu Parfüm Ev Gardırop Çekmece Araba Parfüm spreyi koku poşet çanta hediye, Yüksek Kalite YENI doğa Çiçek Taze Hava Bitkiler Kokulu Parfüm Ev Gardırop Çekmece Araba Parfüm spreyi koku poşet çanta hediye, Çin Deodorantlar ve Antiperspiranlar Tedarikçiler.

koku 1 Rose, 2 Lavender, 3 Ocean, 4 Lily, 5 Lemon, XJ
öğe Türü terlemeyi önleyici
NET WT 1 set
Model Numarası 10492A
boyut /
bileşen /
Üretim Lisansı GD375645891
Unit Type piece
Package Weight 0.04kg (0.09lb.)
Package Size 20cm x 13cm x 5cm (7.87in x 5.12in x 1.97in)