24 LEDS Disko Işıkları UV Menekşe Siyah Işıkları Dj Işıkları Par LED Lamba Için Parti Düğün Olaylar Aydınlatma Sahne Lazer projektör Işıkları, gemi tarafından DHL, TNT, UPS, FEDEX veya Diğer yollar içinde serbestçe 5 gün. Not: Orada iki Fiş Tipi, AB ve ABD fiş, w E öncelik göndermek AB fişler. belirtmek gerekirse, ABD fiş, lütfen bize bir mesaj bırakın, aksi takdirde, biz Ab tak göndereceğiz, teşekkür ederim. Açıklama: Giriş Gerilimi: AC90-240V, 50-60Hz Güç: 40.8 W Işık Kaynağı: 2*12 Pcs 3 W LED Işık Konut: Siyah Kontrol Modu: Otomatik, Master-Slave, DMX512, Strobe Kontrol: Uzaktan Kumanda Fonksiyonlar: Koşu At Fonksiyonları Ağırlık: 1.1 KG Ürün Boyutu: 620X80X80 MM Menekşe bant: 396 Menekşe dalga boyu: 395-405 Kargo Dahil Her Birimler: 1 Pcs Çift Sıra UV Bar Işıkları 1 adet Manuel
Değerli müşterilerimiz, biz hala satan MA serisi konsolları hangi 100% Kopya orijinal logo hariç. Böylece onları ihtiyacınız varsa soruşturma hoş geldiniz. Yapmak Değil herhangi bir kalite olmadan diğerlerinden kötü olanları satın garanti. Aşağıya bakın Son müşteri geribildirim kötü komut kanat ile karşılaştırmak sonra Bizimki. Lütfen inanıyorum biz en iyi kooperatif vardır. Eğer bazı ürünler ülkeye veya yüksek navlun sorunu var, pls temas satıcı almak için doğrudan aktif çözüm göre çünkü biz set Istanbulbilimveakademisyenlerdernegi.org standart navlun modülü, belki bazı hata bazı özel ülkeler için, pls not ve anlamak. Teşekkürler.

Etiketler: Ucuz 24X3 W Disko Işıkları UV Menekşe Siyah Işıkları Dj Işıkları Par LED Lamba Için Parti Düğün Olaylar Aydınlatma sahne Lazer Projektör Işıkları, Yüksek Kalite 24X3 W Disko Işıkları UV Menekşe Siyah Işıkları Dj Işıkları Par LED Lamba Için Parti Düğün Olaylar Aydınlatma sahne Lazer Projektör Işıkları, Çin Sahne Aydınlatması Efekti Tedarikçiler.

fiş tipi eu fiş, bize fiş, au fiş, uk fiş
öğe Türü Stage Lighting Effect
gerilim 90-240 V