BILGI
Noel Dekorasyon Önlük Mutfak Önlükleri Noel Yemeği Parti Önlük Santa Noel Mutfak Önlük
Özelliği:
Hızlı ve kolay bir yol giyinmek için tatil masa! bir festival eklemek yaratıcı Noel önlük ile tatil parti için bakmak.
Ürün Adı: Santa Noel Dekorasyon Önlük Mutfak Önlükleri
Ürün Renk: Kırmızı
Ürün Malzeme: Kumaş
Ürün Boyutu: Yetişkin 75*52 cm 55G
Chlidren 67x40 cm 35G
Paket içeriği: 1 X Santa Noel Dekorasyon Önlük Mutfak Önlükleri
0708043 RESIMLER
NAKLIYE
. Çoğu siparişler göndermek olacak 2-3 Gün sonra ödeme doğruladı. (bekliyoruz Tatil ve Hafta Sonu). biz hazırlamak için daha fazla zamana ihtiyacınız varsa size bilgi verecektir ..
. Genellikle, biz Çin Post Hava Posta öğeleri gemi için wordwilde.
. Yol tarafından sevk Çin Post Olağan Küçük Paket Artı, hangi herhangi bir güncelleme bilgileri göstermek olmaz. anlayabiliyorum umut ve mevcut değil için herhangi anlaşmazlıkları yok sınırı içinde Izleme Bilgilerini zaman. Sipariş önce bunun farkında umuyoruz. Rahatsızlık için özür o olabilir size getiriyor. TEŞEKKÜRLER VE SAYGıLAR. Hakkında HomeStore
.
. HomeStore bir Altın ve Profesyonel Ev & Bahçe Tedarikçisi Istanbulbilimveakademisyenlerdernegi.org, kayıtlı Hong Kong ve Shenzhen hem de. Biz tüm ürünleri yapmak kendi fabrika var. Bizim ana ürünleri Ev ve Bahçe Ürünleri, gibi Mutfak, Yemek & bar, şenlikli & Parti SuppliesPet Ürünleri, Ev Tekstili, Ev Dekorları, Golf mal, saç ve Ağız bakım ürünleri, Takı, Ayakkabı ve böylece. Biz dünya çapında toptan ve damla gemi hizmeti sağlamak için dünyanın herhangi bir müşteri.

Etiketler: Ucuz Sevimli Pamuk Noel Noel Baba Önlük Navidad Doğum Desenler Komik Seksi Kadın Çocuk Çocuk Şef Pişirme Mutfak Akşam Önlükleri, Yüksek Kalite Sevimli Pamuk Noel Noel Baba Önlük Navidad Doğum Desenler Komik Seksi Kadın Çocuk Çocuk Şef Pişirme Mutfak Akşam Önlükleri, Çin Kolye & Bırak Süsler Tedarikçiler.

boyut Adult Size, Children Size
Model Numarası 0708043
is_customized Evet
Name Christmas Apron