paket içerir: 1 x Parrot standı ile 2 bardak (Hiçbir perakende paket) özellikleri: montajı kolay yüksek kaliteli ahşap malzeme kullanın, sağlam ve dayanıklı rahat için kuşlar üzerinde durmak, büyük uzay ve eğlenceli bir sağlamak iki bardak ile not: Standı ve bardak sadece, diğer aksesuarlar dahil değildir resimde demo! özellikler: malzeme: Ahşap + Akrilik boyutu: app.18cmx15.5cmx14cm/7.09 ' ' x 6.10 ' ' x 5.51 ' ' renk: rastgele teslimat (eğer birden fazla satın alınan renk aynı renk veya farklı renkler olabilir) miktar: 1 Adet not: 1. izin Lütfen nedeniyle manuel ölçüm 1-3 cm hata. pls teklif önce sakıncası yok emin olun. 2. nedeniyle farklı monitörlerde arasındaki fark, resim öğenin gerçek rengini yansıtmıyor olabilir. teşekkür ederim! \'

Etiketler: Ucuz Ahşap + Akrilik kuş dekoratif kafes Parrot Levrek Standı Platformu Oynamak Için Eğlenceli Oyuncaklar Petooden Playstand Fincan Kuş Kafesi 2017% 328/310, Yüksek Kalite Ahşap + Akrilik kuş dekoratif kafes Parrot Levrek Standı Platformu Oynamak Için Eğlenceli Oyuncaklar Petooden Playstand Fincan Kuş Kafesi 2017% 328/310, Çin Kuş Kafesleri ve Yuvaları Tedarikçiler.

Marka Adı Let’s Pet
malzeme Ahşap