Özellikler: 100% yepyeni ve yüksek kalite Çoğu yetişkinlere uyacak şekilde boyutlandırıldı Tatil kostüm partileri, topluluk aksesuarı veya kendisi için harika Ürün Özellikleri: Malzeme: Polyester Özelleştirilmiş: hayır Fonksiyonu: noel ev dekorasyonu Kullanım: moda noel dekorasyon Şekil: noel baba şişe kaplamaları Kalınlık: Orta Işık Kaynağı: Yok Model: katı Fit için: noel şarap kapağı Uygun: tüm aile Özellikler: Malzeme: Polyester Renk: kırmızı ve beyaz Boyutu: 28*35 cm Net ağırlık: 20g Paket İçeriği: 1 x Noel Şapka

Etiketler: Ucuz Noel Kapaklar Kalın Ultra Yumuşak Peluş Noel Baba Tatili süslü elbise Şapkalar Moda dizayner şapka Tatil Için Damla Nakliye, Yüksek Kalite Noel Kapaklar Kalın Ultra Yumuşak Peluş Noel Baba Tatili süslü elbise Şapkalar Moda dizayner şapka Tatil Için Damla Nakliye, Çin Noel Şapkalar Tedarikçiler.

malzeme Bez
kullanım Erişkin