1) Alipay, batı birliği, tt'yi kabul ediyoruz. Tüm kredi kartları güvenli ödeme işlemci emanet yoluyla kabul edilir.
2) Ödeme sipariş 3 gün içinde yapılmalıdır.
3) Açık artırma kapandıktan hemen sonra ödeme yapamazsanız, lütfen birkaç dakika bekleyin ve ödemeleri 3 gün içinde tamamlayın.
1. herhangi bir ekstra gümrük vergileri veya ithalat vergileri dahil değildir. 2. iletişim önemlidir. herhangi bir sorun ve çözüm için lütfen bize ulaşın. biz 24 iş saatleri içinde size cevap vermek için söz veriyorum.

Etiketler: Ucuz Motosiklet Egzoz Susturucu Kapak Karbon Fiber Renkli Koruyucu Isı Kalkanı yüzey koruma IÇIN TMAX530 CB400 CBR300 Z250 Z750, Yüksek Kalite Motosiklet Egzoz Susturucu Kapak Karbon Fiber Renkli Koruyucu Isı Kalkanı yüzey koruma IÇIN TMAX530 CB400 CBR300 Z250 Z750, Çin Egzoz ve Egzoz Sistemleri Tedarikçiler.

Özellikler heat sheild
Ürün Ağırlığı 0.2kg
Ürün Genişlik 0cm
Malzeme Türü stainless steel carbon fiber