Boyutu (cm)
58 cm
160 cm
Boyut grafik izin 1-2 cm hata
Ne zaman benim sipariş göndermek? Içinde 1-3 gün, tatil günleri hariç. Ne zaman sipariş gelmesi? Nakliye hızı bağlıdır oarriven nakliye yöntemi seçin. Eğer emin değilseniz, lütfen bana sor. Neden benim parsel vardır değil uzun bir süre için güncelleme bilgi? (ana nedenleri vardır aşağıdaki gibi) 1. kötü hava transit. 2. adres ve diğer bilgi yanlış. 3. nakliye zirve yıl, birçok parsel gecikme olacak daha fazla veya daha az gün. 4. yerel postane daha yavaş çalışıyor. 5. parsel kaybolmuş olabilir. Toptan ve drop shipping hem karşıladı? Evet. Toptan için, biz teklif indirim veya ücretsiz express kargo sürer sadece 5-12 gün gelmesi. Damla nakliye için, biz doğrudan müşterilerine mal göndermek olabilir ve olmaz isterseniz bizimle hakkında bilgi bırakın için. Herhangi bir sorun sipariş, Nakliye/Boyut/Kalite, her zaman bizimle irtibata geçiniz. Biz olabilir hata yapmak, ama w E dürüstlük sorumlu ekibi vardır.

Etiketler: Ucuz Hayvan Panda Cosplay Kostüm Kawaii Sevimli Karikatür Karakter Onesie Pijama Siyah Takım Elbise Yetişkin Erkek Kadın Kız Karnaval Parti Fantezi, Yüksek Kalite Hayvan Panda Cosplay Kostüm Kawaii Sevimli Karikatür Karakter Onesie Pijama Siyah Takım Elbise Yetişkin Erkek Kadın Kız Karnaval Parti Fantezi, Çin Önem. Gün. Kostüm. Tedarikçiler.

boyut S, M, L, XL
Kaynak Animal
özel Kullanım Kostümler
bileşenleri pajama