özellikleri: dekorasyon için uygundur sizin mutfak, oturma odası, yatak odası, vb klasik çekmece çekme topuzu için mükemmel olduğunu, kapı, kabine, bin, gardırop, vb çap: Approx.42mm yükseklik: 35mm malzeme: Çinko alaşım + cam
resimler:
gönderi:
1. Biz 36 saat içinde sipariş dışarı göndereceğiz ödeme alınıyor.
2. Please not hafta sonları ve tatillerde satın alınan ürün bir sonraki iş günü gönderilir.
3. ülkelerin çoğunda Nakliye, tamamen ücretsiz genellikle 25-55 iş günü sürer havayolu ile dünyanın tüm için.
4. you da hızlandırılmış teslimat seçin, ve daha sonra bazı nakliye ücreti ödemek gerekir.
5. uluslararası nakliye tırnaklar Ve lütfen unutmayın herhangi bir özel ücretleri dahil DEĞILDIR (bu alıcıların sorumluluk). biz HEDIYE olarak öğeyi işaretlemek olmaz üzerinde özel formlar, yani anlıyorum lütfen.
geribildirim:
Pls bize vermek 100% sonra olumlu geribildirim eğer ürünlerimizi, ben çok takdir edecektir. bizim öğeler ile herhangi bir sorun varsa, lütfen bize ulaşın. biz sorunları çözmek için elimizden geleni yapacağız, biz inanıyoruz iletişim sorunu çözmek için iyi bir yol olduğunu ve memnun yapmak.

Etiketler: Ucuz Vintage Damga Mobilya Topuzlar Kristal Mutfak Çekmece Dolap Çekme Kolu Kabine Kolları ve Kolları Mobilya Donanım Parçaları, Yüksek Kalite Vintage Damga Mobilya Topuzlar Kristal Mutfak Çekmece Dolap Çekme Kolu Kabine Kolları ve Kolları Mobilya Donanım Parçaları, Çin Kabine Çeker Tedarikçiler.

tip Mobilya Kulp ve Topuz
Marka Adı KUNGSPHAN
stil Bağbozumu
diy malzemeleri Ağaç