SECRUI F57 kablosuz SOS düğmesi acil durum düğmesi 433 MHz Alarm aksesuarları Özellikleri: Zaman herhangi bir acil şey oldu, gibi hırsız ev, deprem vb, basın panik butonu vermek için bir alarm yardımcı. Ne olursa olsun alarm ev sahibi silahlı veya silahsız, panik butonu hemen göndermek acil yardım sinyali. Bu genellikle bir kenara koymak oturma odası ya da oturma odası nerede kolayca dokundu olabilir. Gibi sektörlerde için banka, postane, mağaza ve böylece, bu el veya bacak üzerinde rahatça sopa olabilir nerede olduğunu kolay dokunmatik. Arka tarafında küçük bir delik vardır ve bir kolye gibi küçük halat tarafından asmak olabilir. Ürün aynı zamanda evinizin için bir kapı zili olarak kullanılabilir, ev veya ofis ve böylece. Açıklama: Geçerlidir yaygın için çalışır, bankalar, mağazalar, depolar, ofisler ve homestead, koruma yeteneklerini sayesinde çeşit gibi anti-hırsızlık, yangın önleme, gaz kaçağı koruması ve en önemlisi, acil aramalar. Açıklama: Bu düğme iş olmalı ve kapı zili sistemi ile uyumlu. Şartname: Frekans: 433 Mhz Çalışma akımı: 8 ~ 15mA Çalışma sıcaklığı:-10C℃ ~ 50℃ Nem: en fazla 90% Pil: CR2450 Iletim mesafe: yaklaşık 80 M (açık alan) Boyutu: 55*55*18mm Paket içeriği: 1 * F57 kablosuz SOS düğme 1 * Sticker

Etiketler: Ucuz SECRUI F57 kablosuz SOS düğmesi acil durum düğmesi 433 MHz Alarm aksesuarları için GSM PSTN akıllı ev Alarm sistemi, Yüksek Kalite SECRUI F57 kablosuz SOS düğmesi acil durum düğmesi 433 MHz Alarm aksesuarları için GSM PSTN akıllı ev Alarm sistemi, Çin Kapı zili Tedarikçiler.

iletişim arayüzü Kablosuz
güç kuru pil