₺1 442.71

DIY 450 15 15 W mavi lazer modülü CNC kesici oymacı makine gravür paslanmaz çelik demir alüminyum taş güç kaynağı Kaliteli ve sıcak satış iyi ürünler satmak:
RESIMLERI ÜRÜNLER:
Gravür etkileri :
DIY kesici oymacı CNC 15 W 15000 mW mavi lazer modülü için CNC 445 makine gravür paslanmaz çelik demir alüminyum taş
Özellik: Mevcut en güçlü diyotlardan biri, ahşap oymacı 'inizi metal işaretleme makinesi 'e yükseltin. Metal ve taşı işaretleyebilir, ahşap, köpük ve diğer malzemeleri kolayca kesebilir.
Odak uzaklığı: Can ayarlanabilir Vücut boyutları : Uzunluk 50mm * geniş 50mm * yükseklik 100mm (fan dahil) Dalga boyu: 445-450 (Blu-ray) Çıkış Gücü : Darbe 15 W ortalama 8 W Modülasyon frekansı: Ttl olabilir modüle 0 v-Kapalı 5 v açık Pwm frekansı Çalışma Gerilimi: DC = 12 V Çalışma Akımı: 3A Odak uzaklığı: 16mm Çalışma sıcaklığı: 15 C ~ 45 C Malzeme: Sert alüminyum + pirinç Finish: Siyah eloksal + kumlama Isı dağılımı: Fan Oyma malzemeleri: Paslanmaz çelik, demir, alüminyum, seramik, taş, ahşap, bambu, deri, plastik, vb Lütfen gravür yaparken lazer gözlüğü takın! Bağlantı en Lazer gözlük:

Etiketler: Ucuz 15 W Lazer Modül Yüksek Güç 15000 mw Mavi Renkli Lazer Kafası DIY Metal Gravür 450nm Lazerler DIY Lazer Gravür makinesi DIY CNC, Yüksek Kalite 15 W Lazer Modül Yüksek Güç 15000 mw Mavi Renkli Lazer Kafası DIY Metal Gravür 450nm Lazerler DIY Lazer Gravür makinesi DIY CNC, Çin Sahne Aydınlatması Efekti Tedarikçiler.

fiş tipi eu fiş, bize fiş
öğe Türü Stage Lighting Effect
güç 15w