₺1 112.96

Lütfen Hatırlatma: Sipariş sadece elbise tek parça için. Bu herhangi bir aksesuarları ile birlikte gelmeyecek, gibi şapka, tül eldiven, peçe, Kombinezon, ceketler/Şal/Sarar vb. Eğer post BREZILYA, abd alıcı CPF'NIZI söyleyin lütfen mesaj kutusu, bu olmadan, biz elbise, anlayışınız için teşekkürler.
Özel Yapılmış Hizmet Eğer sipariş etmek istiyorum bir ısmarlama boyut, lütfen aşağıdaki formatı tamamlamak ve sipariş zaman bize teklif. teşekkürler 1. büstü: Cm/İnç 2. bel: Cm/İnç 3. Hips: Cm/İnç 4. Kat Hollow Ile Topuk: Cm/İnç 5. doğal Yükseklik: Cm/İnç 6. elbise Renk (bir Renk seçin Lütfen Hiçbir. bizim kartela): Renk No. # 7. Wear Tarih: 8. diğer Gereksinimi:
Not : Akılda lütfen fotoğraf biraz farklı olabilir açısından gerçek öğe renk nedeniyle aydınlatma fotoğraf çekim sırasında, ekran veya renk sıcaklık vb.
Since bilgisayar ekranları özellikle CRT ekran ve LCD ekran arasında, biz garanti edemez ürünlerimizin renk fotoğrafları ile tam olarak aynı görmek.

Etiketler: Ucuz Altın Arapça Abiye Ile Ayrılabilir Tren Elbise De Suare Dubai Müslüman Türk Balo Abiye 2018 Kapalı Omuz Parti Elbise, Yüksek Kalite Altın Arapça Abiye Ile Ayrılabilir Tren Elbise De Suare Dubai Müslüman Türk Balo Abiye 2018 Kapalı Omuz Parti Elbise, Çin Abiye Tedarikçiler.

ABD boyutu 2, 4, 6, 8, 10, 12, 14, 16, 16W, 18W, 20W
is_customized Evet
Custom Color Choose color from our color chart
Custom Size Available