50 adet/grup karikatür baskı renkli Vintage doğal çuval bezi hediye şeker çanta düğün Favor kılıfı jüt hediye keseleri kaynağı
Malzeme: Doğal Çuval Bezi Kalite: en kaliteli yeni, hiç kullanılmamış Renk: birçok renk, seçtiğiniz Boyut: yaklaşık 10 cm (3.6 '') x 14 cm (5.2'') Paket içeriği: 50 adet/grup Yıpranmayı önlemek için tüm kenarlar düzgünce sarılır. Şık, rustik, ahır, ormanlık, vintage veya ülke düğününüzü iltifat edecektir.

Etiketler: Ucuz 50 adet/grup Karikatür baskı renkli Vintage Doğal Çuval Bezi Hediye Şeker Çanta Düğün Parti Lehine Kılıfı Jüt hediye keseleri Kaynağı, Yüksek Kalite 50 adet/grup Karikatür baskı renkli Vintage Doğal Çuval Bezi Hediye Şeker Çanta Düğün Parti Lehine Kılıfı Jüt hediye keseleri Kaynağı, Çin Hediyelik Çanta & Sarma Malzemeleri Tedarikçiler.

Hediye Çantası Boyutu 10x14cm
model Star,kafes,Cartoon Figure,Kelebek,Çizgili,mimari,zebra,Hayvan,Nokta,gıda,Karikatür Araba,Ağaçlar,Çiçek,giyim,Atletik ve Sportif,Numarası,Bıyık,Yürek,bitki,Chevron,Cartoon animal,Mektup
is_customized Evet
Adet sayısı 50 adet