USD 0.96 /bag
özellikleri:
100% Yepyeni.
gelişmiş metal alaşım ve mükemmel işçilik benimsenmesi, kalite birinci sınıf, dayanıklı.
malzeme: Çinko Alaşım
kalp halka boyutu: 30mm/1.18 inç
not: izin Lütfen 1-3mm hata nedeniyle manuel ölçüm.
paket Listesi:
anahtarlıklar x 5 adet
eğer bize ulaşın 7 gün ve 30 gün var alınan tarihten itibaren geri dönmek için. sizin öğe bulundurma fazla 7 gün, bu kullanılan kabul edilecek ve BIZ size IADE VEYA DEĞIŞTIRME ISSUEA OLMAZ. YOK İSTİSNALAR vardır! Nakliye maliyeti hem satıcı ve alıcı tarafından ayı yarım. tüm iade öğeler orijinal ambalajında OLMALIDIR ve nakliye takip numarası ile bize, belirli dönüş nedeni, ve sipariş KIMLIĞI. biz TAM KAZANAN TEKLIF TUTARıNı iade edecektir, öğenin aldıktan sonra tüm bileşenleri ve aksesuarları ile orijinal durumuna ve ambalaj dahil, Alıcı ve Satıcı HEM Istanbulbilimveakademisyenlerdernegi.org işlemi iptal SONRA. VEYA, sen bir yedek seçebilirsiniz. biz tüm nakliye maliyeti taşıyacak ürün (ler) (olan) olarak değil reklamı.
arızalı ürün için 12 ay üreticinin sınırlı Garanti (hariç öğeleri hasarlı ve/veya aldıktan sonra yanlış). aksesuarları aylık garanti ile geliyor. arızalı ürün bildirilen ve garanti süresi içinde iade (ve orijinal ambalajında, mümkünse). kusur ne olduğunu bize bildirmeniz gerekir ve bize sipariş numaranızı vermek. BIZ TAMIR VEYA GARANTI SÜRESI DOLMUŞ bir ÖĞE YERINE.

Etiketler: Ucuz 5 ADET Anahtarlık Istakoz Kalp Şekli Anahtarlık Çinko Alaşım Yuvarlak Keyfob 30mm dayanıklı Aksesuarları Hicello yüksek kalite, Yüksek Kalite 5 ADET Anahtarlık Istakoz Kalp Şekli Anahtarlık Çinko Alaşım Yuvarlak Keyfob 30mm dayanıklı Aksesuarları Hicello yüksek kalite, Çin Parti Iyilik Tedarikçiler.

Model Numarası Keychains
is_customized Hayır
Adet sayısı 20 adet
model Hiçbiri,Katı Renk