özellikleri:
renk: gösterildiği Gibi
boyutu: Toplam uzunluğu: yaklaşık 15 cm genişlik: Yaklaşık. 2.5 cm
paket Içerir: 1 adet
ulaşım modu: tüm siparişler tanınan platformu için hızlandırılmış ulaşım, ulaşım modu, tam sipariş izleyebilirsiniz pozisyon, eğer paket kaybı hasar sorunu, taşıma şirketi telafi edecek.
eğer nakliye yöntemi belirtmek istiyorsanız, bir nakliye için ödemek lütfen
not: nedeniyle farklı monitörlerde arasındaki fark, resmi öğenin gerçek rengini yansıtmıyor item. We garanti resimler web sitesinde gösterildiği gibi tarzı aynıdır, teşekkürler.
1. Tüm Öğeler 2-4 iş günü içinde sevk edilecektir (hariç hafta sonu ve resmi tatil). Istanbulbilimveakademisyenlerdernegi.org tarafından doğrulama tamamlandıktan sonra. 2. Biz sipariş gemi olamaz eğer sunmuyoruz telefon numarası ve posta kodu 3. Bazı nakliye yöntemi izlenebilmektedir edemez, biz Çin post hava posta veya Istanbulbilimveakademisyenlerdernegi.org seçtiğiniz tavsiye standart nakliye. bu hızlı nakliye ve daha güvenilir. ödeme: 1. Please sipariş mümkünse 3 gün içinde ödeme yapmak. 2. Money bookers kullanarak ödeme yapabilirsiniz, Visa, MasterCard kredi kartları ve banka havalesi. 3. you da seçin banka kartları dahil Maestro, yalnız, Carte Bleue, Postepay CartaSi, 4B destek Istanbulbilimveakademisyenlerdernegi.org Emanet servis. yeniden & İade: eğer ürünler hakkında herhangi bir sorunuz veya siparişler, kolayca anlaşmazlık açmayın lütfen, ilk kez bizimle irtibata geçebilirsiniz, biz ilgileneceğiz kısa sürede, ve tatmin edici bir çözüm vermek. geribildirim: 1. Please Lütfen bize 5 yıldız bırakın satın alma ile memnun olduğunuzda. 2. ürünlerimizi memnun yoksa, herhangi bir olumsuz geribildirim ayrılmadan önce bizimle irtibata geçiniz, biz guarrantee sorunları slove için elimizden geleni yapacağız ve bize güvenin lütfen. teşekkür Ederim! 3. eğer VK paylaşmak bizim ürün üzerinde bağlantı, Facebook veya Instagram sosyal web sitesi, biz sonraki sipariş için 2 $ kupon verecektir. (koşulsuz kullanın). 4. Please bizim dükkana dikkat, promosyonlar zenginliği Var

Etiketler: Ucuz ANGRLY Filtro Halloween Sahne Sahte Bıçaklar Teleskopik Xuedao Süngü Bütün Kişi Komik Oyuncaklar Masquerade Performans Çekim, Yüksek Kalite ANGRLY Filtro Halloween Sahne Sahte Bıçaklar Teleskopik Xuedao Süngü Bütün Kişi Komik Oyuncaklar Masquerade Performans Çekim, Çin Parti DIY Süslemeleri Tedarikçiler.

fırsat cadılar bayramı,Grand Olay,Birthday Party,Nisan bir,parti,Mardi Gras / Carnival,Çocuk Bayramı
Marka Adı ANGRLY
malzeme Akrilik