5 Adet/grup 18 Inç Alüminyum Filmi Karpuz Çilek Portakal Kivi Meyve Şekilli Alüminyum Filmi Balon Doğum Günü Partisi Dekorasyon drop Shipping
ürün parametreleri:
malzeme: alüminyum filmi
kullanımı: düğün, tatil, evlilik parti süslemeleri
boyut (yaklaşık.):
resimlerini görmek
ambalaj listesi:
1x balon
1. WORLDWIDE NAKLIYE. (bazı ülkeler Dışında ve APO/FPO)
2. Orders ödeme doğrulama sonra zamanında işlenmiş.
3. Biz sadece teyit sipariş adresleri gemi. sipariş adresi Kaçinci zorundadir.
4. gösterilen resimler asıl öğe değildir ve sadece referans içindir.
5. SERVICE TRANSIT zamanı taşıyıcı ve dışlar hafta sonları tarafından sağlanan ve holidays. Transit süreleri değişebilir, özellikle tatil sezonunda.
6. eğer ödeme 30 gün içinde sevk almadıysanız, lütfen bize ulaşın. biz gönderi izlemek ve bir cevap ile en kısa sürede size geri. hedefimiz müşteri memnuniyeti!
7. nedeniyle stok durumu ve zaman farklılıkları, biz öğeyi gemi seçecektir hızlı teslimat için ilk mevcut depo.
1. arızalı ürün için 12 ay üreticinin sınırlı Garanti (hariç öğeleri hasarlı ve/veya kötüye sonra makbuz). aksesuarları aylık garanti ile geliyor.
2. DEFECTIVE öğeleri rapor ve garanti süresi içinde iade (ve orijinal ambalajında, mümkünse). kusur ne olduğunu bize bildirmeniz gerekir ve bize sipariş numaranızı vermek. BIZ TAMIR VEYA GARANTI SÜRESI DOLMUŞ bir ÖĞE YERINE.

Etiketler: Ucuz 5 Adet/grup 18 Inç Alüminyum Filmi Karpuz Çilek Portakal Kivi Meyve Şekilli Alüminyum Filmi Balon Doğum Günü Partisi Dekorasyon, Yüksek Kalite 5 Adet/grup 18 Inç Alüminyum Filmi Karpuz Çilek Portakal Kivi Meyve Şekilli Alüminyum Filmi Balon Doğum Günü Partisi Dekorasyon, Çin Ballons & Aksesuar Tedarikçiler.

Marka Adı noroomaknet
sınıflandırma Ballon
Model Numarası Metallic Balloons
is_customized Evet