{Infomodule}
Içbükey göz bandı Köpük Oluk Yıkanabilir Ayarlanabilir Askı Ile Göz Siperleri Için Çocuklar/Yetişkin
Renk: Siyah
Malzeme: Polyester
Yama Boyutu (L * W): 73x70mm
Kayış Genişliği: 15mm
Uygulama Kapsamı: Ambliyopi Tıkanıklığı, Ameliyat Sonrası Bakım, Öğle Yemeği Molası, Cadılar Bayramı Süslemeleri, vb.
Özellikleri:
1. pürüzsüz kesme, rahat giyim.
2. mükemmel işçilik yüzey, pürüzsüz dokunmatik.
3. Made üstün polyester kumaş, cilt kullanımı güvenle kumaş.
4. basit ve etkili tedavi yöntemi ambliyopi ve astigmatizma için.
5. cadılar bayramı geliyor. Bu sizin için serin seçenekleri kişi dekorasyon.
6. kayış ayarlanabilir uygun hale gelen erken genç yaş gelen herhangi bir yetişkin için.
7. özel oluk tasarımı, gözler yakın veya açık, içindeki gözler üzerinde hiçbir baskı var, daha rahat.
8. yastıklı için köpük ile yapılan kapak göz alan ve içbükey tasarım kolaylık ile giymek için izin verir ve uzun bir süre için konfor. 、
9. bu takılabilir ya sol veya sağ göz ve ayarlanabilir kayış ile birlikte geliyor Tıbbi kullanmak için idealdir tedaviler, güneş koruma, hassas çalışma ve veya kostüm oyun.
Kullanımı: Genel amaçlı
①Cover tek göz ve tren diğer göz.
②Cover tek göz veya sırayla kapak iki gözler zaman gerekli.

Etiketler: Ucuz Korsan göz bandı Cadılar Bayramı Parti Siyah Korsan kostüm aksesuarı Içbükey göz bandı 3D Köpük Oluk Siperliği Sıcak Tek göz bandı, Yüksek Kalite Korsan göz bandı Cadılar Bayramı Parti Siyah Korsan kostüm aksesuarı Içbükey göz bandı 3D Köpük Oluk Siperliği Sıcak Tek göz bandı, Çin Parti Maskeleri Tedarikçiler.

fırsat parti
maske Malzeme Polyester