Stil: Disney Elsa & Anna Malzeme: Kağıt Boyutu: 2.5 m Miktar: 10 pcs Renk: resimde gösterildiği Gibi. Not: Nedeniyle el ölçüsü, boyutu 1-3 cm hata var olabilir. Farklı bilgisayar ile küçük renk farklı olabilir, zihin eğer, onu satın almayın. Nakliye: 1. biz genellikle ödeme alındıktan sonra 24 saat içinde emir devam. 2. çin post olağan küçük paket artı ve Çin post kayıtlı hava posta estimated15-60 sürer gün. 3. tavsiye gönderiler: Istanbulbilimveakademisyenlerdernegi.org standart nakliye-daha istikrarlı, daha güvenli, daha hızlı. 4. biz de teklif ekspres taşımaları gibi DHL, UPS, EMS vb, lütfen bizimle temas kurmaktan çekinmeyin. Eğer acilen bu ihtiyacı veya miktar büyük. Iade politikası: 1. biz döner ve iadesi kabul içinde 15 gün sipariş tamamlandıktan sonra, lütfen bize ulaşın. 2. biz damla gemi dünyada her yerde, lütfen herhangi bir sorunuz varsa bizimle temas kurmaktan çekinmeyin veya concernms. 3. biz teklif en iyi fiyat için toptan, ve tavsiye en iyi sevkiyat. Geribildirim: 1. 5 yıldız geribildirim bırakın lütfen bizim ürün ve hizmet ile memnun iseniz, biz bunu takdir (Öğe Açıklandığı gibi 5 yıldız, Iletişim 5 yıldız, nakliye süresi 5-yıldız). 2. alınan ürünler hasarlı veya yanlış stilleri, lütfen herhangi bir olumsuz geri bildirimler ilk, lütfen lütfen bize ulaşın, biz onunla başa ve iş dışarı en iyi çözümleri, sizin memnuniyeti bizim motion daha iyi yapmak için.

Etiketler: Ucuz 10 adet/grup Kağıt Bayraklar Disney Elsa & Anna Tema Kız Doğum Günü Parti 2.5 m Afiş Festivali Bayrak Olay Parti Banner dekorasyon Kaynağı, Yüksek Kalite 10 adet/grup Kağıt Bayraklar Disney Elsa & Anna Tema Kız Doğum Günü Parti 2.5 m Afiş Festivali Bayrak Olay Parti Banner dekorasyon Kaynağı, Çin Afişler, akıntıları ve Konfeti Tedarikçiler.

renk Flag 10pcs
Marka Adı Disney