150 PCS Pratik Moda Güzel Toksik Olmayan Faydalı Güvenli Sticker Mühür Macunu Çıkartmalar Ambalaj Sticker Yapışkanlı Etiketler Aile Malzemeleri
Açıklama
Bu Çıkartmalar yapılmış Bakır Levha ve Kuru Yapıştırıcı hangi toksik olmayan ve dayanıklı. Onun aşk yüzey tasarımı yapmak ambalaj kutusu çok güzel ve büyüleyici görünüyor. Ve onun kuru yapıştırıcı tenezzül değil hangi kolay kırdı ve aşağı düşecek.
Özelliği
-Renk: gösterildiği Gibi.
-Malzeme: Bakır Levha ve Kuru Yapıştırıcı.
-Boyutu: 4x4x0.1 cm.
-Sizin için benzersiz bir tasarım çıkartmalar el sanatları, kurabiye çanta, çikolata çanta, hediye kutuları, iş emirleri, parti iyilik, mühür zarf, ekmek çanta ve daha fazla.
-Mükemmel için Bebek duş, Düğün, Doğum Günü, Yıldönümü, Iş, Arkadaşlar ve Aile Kutlamaları.
-Elbise up zarflar, doku, çanta, bloxes. En yüzeylere sopa ve bir kişiselleştirilmiş dokunmatik eklemek için mükemmel bir yoldur.
-Benzersiz aşk etiket etkilemek için emin. Kalıcı yapıştırıcı etiketler sağlar en yüzeylere sopa. Düğün için Ideal, yıldönümü partiler ve doğum günü partileri.
-AŞK TASARıM: Özel Aşk çıkartmalar güzelinden üzerinde hareketleri ifade etmek, kartları ve diğerleri.

Etiketler: Ucuz 150 PCS Aşk Sticker Toksik Olmayan Faydalı Güvenli Sticker Mühür Macunu Çıkartmalar Ambalaj Sticker Yapışkanlı Etiketler Aile Malzemeleri, Yüksek Kalite 150 PCS Aşk Sticker Toksik Olmayan Faydalı Güvenli Sticker Mühür Macunu Çıkartmalar Ambalaj Sticker Yapışkanlı Etiketler Aile Malzemeleri, Çin Parti DIY Süslemeleri Tedarikçiler.

Marka Adı BESTOYARD
Model Numarası Party decoration
is_customized Hayır
malzeme Non-woven Fabrics