Ürün boyutu: 8*5*5 cm Malzeme: kağıt Ambalaj: opp torba Renk: mavi, beyaz, pembe, kırmızı, mor, sarı, altın, Tiffany mavi Miktar: 10 adet Süreç: hollowing out Satış noktası: Yüksek kaliteli inci kağıt, güçlü sertlik, iyi yük taşıma kapasitesi, kolayca kırık olmayacak; Şık ve şık, tüm durumlar için uygun

Etiketler: Ucuz 10 adet Küçük Asma Dantel Lazer Kesim Kek Sarıcı Liner Pişirme Kupası Hollow Kağıt Kek Fincan DIY Pişirme Fondan Kek dekorasyon, Yüksek Kalite 10 adet Küçük Asma Dantel Lazer Kesim Kek Sarıcı Liner Pişirme Kupası Hollow Kağıt Kek Fincan DIY Pişirme Fondan Kek dekorasyon, Çin Pasta dekorasyon Malzemeleri Tedarikçiler.

Model Numarası Cake Decorating Supplies
is_customized Evet
malzeme mukavva
model Yürek,Kelebek,Star