10 adet 12 inç Küre Kalın Karikatür kt yönü Kedi Lateks Balonlar çocuk Doğum Günü Partisi Düğün Kutlama Süslemeleri Topları Klasik oyuncaklar Malzemeleri
Boyutu 12 inç
Paket 10 adet/grup
12 inç Mavi Hello Kitty Lateks balonlar
12 inç Yeşil Hello Kitty Lateks balonlar
12 inç Sarı Hello Kitty Lateks balonlar
12 inç Pembe Hello Kitty Lateks balonlar
12 inç Mor Hello Kitty Lateks balonlar
12 inç Şeffaf Hello Kitty Lateks balonlar
12 inç Karışımı renk Hello Kitty Lateks balonlar
Ayrıca ayrıntıları görmek için aşağıdaki linke tıklayınız nasıl için alışveriş sepeti kullanın.
Ödeme
1. Istanbulbilimveakademisyenlerdernegi.org aşağıdaki ödeme yöntemlerini kabul: Visa, mastercard, QIWI, western union ve t/t (banka transferi) 2. alıcı korumak: Istanbulbilimveakademisyenlerdernegi.org sadece bize ödeme bırakın onaylamak sonra sipariş deliever.
Nakliye 1. ücretsiz kargo Sadece Çin Sonrası Hava Posta ile göndermek, Avustralya, Kanada, Birleşik Krallık, amerika birleşik Devletleri genellikle 15 için 30 gün varış, dünyada dinlenme ülkeleri için olacak, genellikle yaklaşık 20 için 50 gün gelmesi. Gecikmeler meydana olasılığını gibi bizim kontrolümüz dışında, bazı parsel gecikebilir, muhtemelen alarak fazla 30 veya 50 gün gelmesi. 2. eğer acilen mal ihtiyacınız varsa , Lütfen tercih nakliye yöntemi EMS, DHL veya Fedex ve ekstra nakliye ücreti ödemek (5-10 gün size ulaşması). 3. Bizim fiyat vergiler dahil değildir, KDV, ya da diğer charges. Eğer ülkenin Gümrük toplar Gümrük vergileri, Gümrük ücreti ödemek gerekir.

Etiketler: Ucuz 12 inç renkli Küre Karikatür Kedi Lateks Balonlar Çocuk Doğum Günü Partisi Düğün Kutlama Dekorasyon Topları, Yüksek Kalite 12 inç renkli Küre Karikatür Kedi Lateks Balonlar Çocuk Doğum Günü Partisi Düğün Kutlama Dekorasyon Topları, Çin Ballons & Aksesuar Tedarikçiler.

renk mixture color, Açık, Kırmızı, Mavi, Yeşil, Sarı, Mor, Pembe
fırsat Birthday Party,parti,düğün,fleksografinin,Çocuk Bayramı,Düğün & Nişan
Şekil Tarzı Yuvarlak,Karikatür Amnimal
Adet sayısı 10pcs