eğer ürünleri bulmak kırık veya eksik parsel alırken, bizimle irtibata geçmekte tereddüt etmeyiniz. biz her zaman memnun sonuç verecektir! boyutu: 0.75 cm * 5 m 10 adet/grup uyarı: 1. izin Lütfen nedeniyle manuel ölçüm 1-3mm hata. teklif önce sakıncası yok emin olun. 2. The renk farkı ekran gibi farklı olabilir, pls anlamak.

Etiketler: Ucuz 10 adet/grup DIY Sevimli Kawaii Düz Renk Washi Bant Güzel Doğum Günü partisi Dekorasyon Için Yapışkan Bant Scrapbooking Ücretsiz Kargo, Yüksek Kalite 10 adet/grup DIY Sevimli Kawaii Düz Renk Washi Bant Güzel Doğum Günü partisi Dekorasyon Için Yapışkan Bant Scrapbooking Ücretsiz Kargo, Çin Parti DIY Süslemeleri Tedarikçiler.

model Katı Renk
malzeme Kâğıt
Marka Adı HZYUNYPARTY
is_customized Evet