ücretsiz kargo + 20 adet/grup = 10 takım/grup + Fabrika doğrudan satış Düğün hediye Cherry Blossom Chopstick Tutucu parti iyilik
kategori: Zanaat Malzemeleri
ağırlık: 60G
paket: bir hediye kutusunda set başına 2 adet chopstick tutucu
her chopstick tutucu Boyutu: 3.5X6.5 CM
kutu Boyutu: 9.7 CM X 9.7 CM X 3.5 CM
miktar: lot başına 10 takım (lot başına 20 adet)
bir Set = iki adet chopstick tutucu kurdele ile hediye kutusunda.
düşen mahallinde kiraz çiçeği gibi? bu biraz yakın romantizm atalım. bizim bahar temalı kiraz çiçeği seramik çubuklarını tutucu olduğunu romantik hissetmek misafirler almak yolu kaymakam aşk. her 2 çubuklarını aynı temalı kiraz çiçeği hediye kutusu içine paketlenmiş, kurdele ile
nakliye ve ödeme
Biz aşağıdaki kabul emanet yöntemi.
önemli not
- ödeme yapılmalıdır 7 gün içinde açık artırma sona erdikten sonra.
- emin olun teslimat adresi size kasada ve emanet doğru. Biz sorumlu değildir teslim edilemeyen adresleri.
- olmaz tahrif fatura veya kargo etiketleri hiçbir koşulda.
- teklif bir bağlayıcı temas. Olmayan- Ödeme rapor edilecektir ve neden olabilir askıya hesap. Olumsuz ve ödenmemiş madde grev gönderilecektir olmayan tüm- mükellefi.
uluslararası siparişler
** ekleyin aşağıdaki bilgileri ödeme**

Etiketler: Ucuz Ücretsiz kargo + 20 adet/grup = 10 takım/grup + Fabrika doğrudan satış Düğün hediye Cherry Blossom Chopstick Tutucu parti iyilik, Yüksek Kalite Ücretsiz kargo + 20 adet/grup = 10 takım/grup + Fabrika doğrudan satış Düğün hediye Cherry Blossom Chopstick Tutucu parti iyilik, Çin Parti Iyilik Tedarikçiler.

Model Numarası G021
malzeme Seramik
model Boy & Girl,Bride & Groom,bitki,Çiçek
Occasion Baby shower,Wedding,Valentine's Day