Kutu boyutu: 12.5*10.5*3 cm
Malzeme: Karton Renk: pictrue olarak Aynı renk Dolgu kutuları ile kurabiye, çikolata, patlamış mısır, sabun vb Mükemmel düğün gibi herhangi günler için, doğum günü, gelin duş, bebek duş, nişan, yıldönümleri, sevgililer günü, parti vb
Not:
Herhangi bir sorunuz varsa (Fiyat, nakliye maliyeti ve teslim süresi) ürünlerimiz hakkında, bizimle temas kurmaktan çekinmeyin lütfen, biz sizinle işbirliği için. Iyi bir gün var :)

Etiketler: Ucuz 10 pcs Renkli Düğün Iyilik Kutusu ve Çanta Tatlı Hediye Şeker Kutuları Düğün Bebek Duş Doğum Günü Misafirler Iyilik Olay parti, Yüksek Kalite 10 pcs Renkli Düğün Iyilik Kutusu ve Çanta Tatlı Hediye Şeker Kutuları Düğün Bebek Duş Doğum Günü Misafirler Iyilik Olay parti, Çin Hediyelik Çanta & Sarma Malzemeleri Tedarikçiler.

Model Numarası N1-007
model Çiçek,bitki,Katı Renk
is_customized Hayır
Adet sayısı 10pcs