Bizim Mağaza hoş geldiniz!
~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~
Özellikleri
Boyutu: Yaklaşık 10x10 cm + 3 cm
Yay tasarım , Kendinden yapışkanlı
Renk: resim olarak
Adet: 400 adet/grup
Sadece çanta hiçbir fotoğraf sahne var
Detaylar
Kargo Şartları
Bir: Ücretsiz Nakliye = Çin Sonrası Hava Posta
Tüm ürünleri Bizim mağaza ile ücretsiz kargo via Çin post. Ama lütfen dikkat:
CPMA teslim süresi yaklaşık 10-35 gün Için En çok yer. Ama Orada belki küçük bir gecikme zaman tatil, kötü hava, acele sezon ve bazı özel dönemi veya durumda. Bazen gümrük veya hava sorunu için bazı günler gecikecek. Kadar mümkündür 30-60days.
B: Ücretsiz Nakliye = Hızlı kargo (EMS, DHL ....)
1, singapur/Malezya/Tayland Sipariş miktarı USD80 üzerinde Biz tarafından size gemi olacak Hızlı kargo ücretsiz , Genellikle 5-12 gün gelmesi.
2, avustralya, Yeni Zelanda, Avrupa, Amerika Birleşik Devletleri, Kanada vb. Zaman sipariş miktarı Yukarıdaki USD100-180 Biz yoluyla göndermek DHL/EMS/TNT/FedEx... Hızlı kargo ücretsiz.
3, Rusya Federasyonu, Güney Afrika, Suudi Arabistan, BAE, Brezilya, Meksika ve diğer alan... Pls yükseltme hızlı kargo ücretsiz için bize ulaşın.

Etiketler: Ucuz 400 pcs 10x10 + 3 cm Dantel ve Yay Için Fou Şeffaf Kurabiye Çanta Kendinden yapışkanlı Selofan çanta Şeker Çanta, Yüksek Kalite 400 pcs 10x10 + 3 cm Dantel ve Yay Için Fou Şeffaf Kurabiye Çanta Kendinden yapışkanlı Selofan çanta Şeker Çanta, Çin Hediyelik Çanta & Sarma Malzemeleri Tedarikçiler.

model Çiçek
Adet sayısı 400 adet
Marka Adı icraft
Model Numarası 18A1115-1116