USD 0.55 /meter USD 0.77 /meter USD 0.58 /yard
25 Pcs Pembe Yeşil Altın Çizgili Kağıt pipet Tek Kullanımlık Parti Saman Bachlorete Parti Doğum Günü Dekorasyon Çocuk Malzemeleri Özellikleri: Kağıt Payet Kağıt pipet Için Çocuk Doğum Günü Partisi Düğün Süslemeleri Kaliteli ve dayanıklı Biyobozunur ve FDA onaylı kağıt ve mürekkep Herhangi bir tür için büyük parti: doğum günü partiler, kutlamalar, düğün, yıldönümü Şartname: Uzunluk: 19.5 Cm Iç çapı: 0.55 cm Dış çapı: 0.6 cm

Etiketler: Ucuz 25 adet Kağıt Payet Düğün Iyilik Yıldız pipet Mezun Doğum Günü Partisi Dekorasyon Çocuk Bebek Gösterisi Malzemeleri Hawaii Parti, Yüksek Kalite 25 adet Kağıt Payet Düğün Iyilik Yıldız pipet Mezun Doğum Günü Partisi Dekorasyon Çocuk Bebek Gösterisi Malzemeleri Hawaii Parti, Çin Tek kullanımlık Parti Sofra Tedarikçiler.

Marka Adı Lasting Surprise
Tek kullanımlık Sofra Tipi Tek Çörek
Model Numarası Paper straws
is_customized Evet