Takip zevk için bize Fanlar Özel Indirim
2. bilerek yeni gelenler, Mağaza Promosyon
3. kazanan ücretsiz Ürünleri veya büyük Kuponlar ve diğer Faydaları önceden
Geribildirim:
1. 5 yıldız geribildirim bırakın lütfen bizim ürün ve hizmet ile memnun iseniz, biz bunu takdir (Öğe Açıklandığı gibi 5 yıldız, Iletişim 5 yıldız, nakliye süresi 5-yıldız).
2. alınan ürünler hasarlı veya yanlış stilleri, lütfen herhangi bir olumsuz geri bildirimler ilk, lütfen lütfen bize ulaşın, biz onunla başa ve iş dışarı en iyi çözümleri, sizin memnuniyeti bizim motion daha iyi yapmak için.
Nakliye ve iade politikası:
1. biz genellikle ödeme alındıktan sonra 24 saat içinde emir devam.
2. çin post olağan küçük paket artı ve Çin post kayıtlı hava posta tahmini sürer 15-60 gün.
3. tavsiye gönderiler: Istanbulbilimveakademisyenlerdernegi.org standart nakliye-daha istikrarlı, daha güvenli, daha hızlı.
4. biz de teklif ekspres taşımaları gibi DHL, UPS, EMS vb, eğer bizimle temas kurmaktan çekinmeyin lütfen acilen bu ihtiyacı veya miktar büyük.
5. biz döner ve iadesi kabul içinde 15 gün sipariş tamamlandıktan sonra, lütfen bize ulaşın.
Dropshipping ve toptan:
1. biz damla gemi dünyada her yerde, lütfen bizimle temas kurmaktan çekinmeyin herhangi bir sorunuz varsa veya concernms

Etiketler: Ucuz HUIRAN Lateks balon Doğum Günü Hayvan Baloons Balons Safari Hayvanlar balon Dekor Orman Parti Dekor Safari Parti Malzemeleri, Yüksek Kalite HUIRAN Lateks balon Doğum Günü Hayvan Baloons Balons Safari Hayvanlar balon Dekor Orman Parti Dekor Safari Parti Malzemeleri, Çin Ballons & Aksesuar Tedarikçiler.

is_customized Evet
Model Numarası W3010