Öğe Türü: Arch Balonlar Konnektörler
Yükseklik: yaklaşık 2.7 cm/1.06''
Dış çapı: yaklaşık 3.5 cm/1.37''
Iç çapı: yaklaşık 3.3 cm/1.29''
Durum: marka yeni ve yüksek kaliteli
Paket içerir: 50 x Balonlar Kemer Tokaları
Not:
1. nedeniyle farklı monitörlerde arasındaki fark, resim öğenin gerçek rengini yansıtmıyor olabilir. Biz stil aynı garanti resimlerde görüldüğü gibi aynı,, ama değil modeline gibi farklı organları aynı performansı.
2. sizinki ile detay boyutları karşılaştırın, izin lütfen 2-4 cm manuel ölçüm nedeniyle farklılık için giysi, teşekkürler Tüm ölçüm cm ve unutmayın 1 cm = 0.39 inç
1) biz Alipay, Batı Birliği, TT. Tüm kredi kartları güvenli ödeme işlemci EMANET yoluyla kabul edilir.
Eğer 2/değil ihale kapattıktan sonra hemen ödeme, lütfen birkaç dakika bekleyin ve ödemeler 3 gün içinde tamamlanması gerekir.
1) DÜNYA ÇAPıNDA NAKLIYE. (Bazı ülkeler dışında ve APO/FPO)
DHL UPS TNT FEDEX 3-7 gün sürer , EMS 8-12 gün sürer. Sonrası hava posta 2-8 hafta. ama hepsi için teslim ülkeye bağımlı.

Etiketler: Ucuz 50 pcs Balon Arche Toka plastik klips Dirsek Kemer Balon Bağlayıcı Klip Yüzük Toka Kemerler Için doğum günü düğün parti Balo, Yüksek Kalite 50 pcs Balon Arche Toka plastik klips Dirsek Kemer Balon Bağlayıcı Klip Yüzük Toka Kemerler Için doğum günü düğün parti Balo, Çin Ballons & Aksesuar Tedarikçiler.

Adet sayısı 50 adet
sınıflandırma Ballon Klip