İpuçları: Tüm siparişler ≥ 5 $ takip numarası ile sevk edilecektir! her zaman izleyebilirsiniz.
düz Kraft Sızdırmazlık Sticker
240 adet başına lot
^ ^
şartname:
malzeme: yüksek Kaliteli adhieve sticker
boyutu: 1 adet etiket Çapı 1.3 ' ' /3.5 cm
baskı: renk
ambalaj: 240 adet/opp kabarcık zarf içinde
orada levha başına 12 adet çıkartmalar ve 20 yaprak bir lot.
unutulmamalıdır lütfen fiyat için 240 adet tek lot!!!
BIZE ULAŞıN ve TEPKI SÜRESI herhangi bir sorunuz varsa, bizimle temas kurmaktan çekinmeyin lütfen, biz her zaman 24 saat içinde e-posta cevap. eğer öğeleri memnun değilseniz, lütfen mesaj bize beklentiniz, biz herhangi bir iyileşme keşfetmek için elimizden geleni yapacağız imkanı. sen teşvik olgusal geribildirim bırakmak katılıyorum zaman tüm seçkin konular tamamen tebliğ vardır. eğer tür anlayış çok takdir edilecektir ^ ^
ÖDEME & KARGO emanet Ücretsİz güvenli ödeme hizmeti tüm işlemleri otomatik olarak kullanılabilir. bu hizmet ödeme tedarikçi serbest olmasını sağlar sadece size sipariş tatmin edici makbuz onaylamak sonra.
işaretli tarafından teslim maliyeti çin Post Air Mail . genellikle, hakkında alacak 15 ~ 20 iş günü ABD & Avrupa.

Model Numarası FX-FE102
is_customized Evet
Marka Adı BUSYVGTB
model Mektup