ABD 0.99 /adet ABD 2.35 /adet ABD 0.54 /adet ABD 2.35 /adet ABD 2.35 /adet ABD 2.15 /adet ABD 2.19 /adet ABD 0.54 /adet ABD 0.88 /adet ABD 0.54 /adet ABD 2.15 /adet ABD 0.36 /adet
1 adet Melek Mutlu Doğum Günü Pastası Bayrağı Topper Altın Gümüş Düğün Doğum Günü Partisi Kek Pişirme Için Bayraklar Dekor Malzemeleri
kek Topper
malzeme : Glitter Kağıt
boyutu: Küçük boyutu: 10 * 5.6 cm
büyük Boy: 18*10 cm
kullanımı: bachelorette parti, bekarlığa veda partisi
güzel, büyüleyici, parti daha mükemmel hale
paket Şunlardır:
1 adet * kek bayrak
not: nedeniyle farklı monitörlerde arasındaki fark, resim öğenin gerçek rengini yansıtmıyor olabilir.
manuel ölçülen boyut. izin lütfen 1-3 cm sapma. biz garanti resimlerde görüldüğü gibi stil aynı. teşekkür ederim! 100% Brand New, pls sabırla bekleyin, herhangi bir öneri veya sorularınız varsa, pls bizimle temas kurmaktan çekinmeyin, çok teşekkürler. biz tüm içtenlikle her gün mutlu umut!

Etiketler: Ucuz Kek Topper Öpücük Dudak Mr Mrs Düğün Cupcakes bayrakları Glitter Dekor Mariage Aile Kek Toppers için Gelin Damat Çocuklar Doğum Günü parti, Yüksek Kalite Kek Topper Öpücük Dudak Mr Mrs Düğün Cupcakes bayrakları Glitter Dekor Mariage Aile Kek Toppers için Gelin Damat Çocuklar Doğum Günü parti, Çin Pasta dekorasyon Malzemeleri Tedarikçiler.

renk Pink big size, gold big size, red big size, silver big size, purple big size, sky blue big size, dark blue big size, black big size, pink small size, gold small size, red small size, silver small size, purple small size, sky blue smaill size, dark blue small size, black small size
Marka Adı FGHGF
Model Numarası Cake Topper
is_customized Evet