4 Adet 18 inç Parti Balonlar Folyo Şişme Balon Hava Topları Balonları Globos Büyük Balonlar Mutlu Doğum Günü Düğün Dekorasyon 2018
Lütfen aşağıdaki şartları okuyun: 1 seçerseniz" çin sonrası sıradan küçük paket artı ", biliyorum lütfen bu tür lojistik untracked . 2 eğer" seçin Istanbulbilimveakademisyenlerdernegi.org standart nakliye ", biliyorum lütfen bu yeni taşıma modu, aittir Istanbulbilimveakademisyenlerdernegi.org, aynı zamanda güvenli ve hızlı modu. Bu izlenebilir tüm yol. Ama parça bilgi değildir Güncelleştirme zaman, ihtiyacınız bekleyin birkaç gün. Gerekmez herhangi bir risk almak, çünkü söz, eğer hadn\' t var Ürününüzü 60 gün, olacaktır size tam bir geri ödeme. 3 renk seçimi: olacak arasındaki fark gerçek ürün ve resim, olan sonucu kamera ve farklı bilgisayar ekranı. Eğer ürünün renk çeşitliliği, edilemez seçilen, açıklamak ürünün rengi rastgele teslim. 4 stil tanımı: eğer ürünün stilleri çeşitli, edilemez seçilen, tarzı ürün açıklaması rastgele teslim. Gerekiyorsa bir seçim yapmak, lütfen mesaj bırakın, biz elimizden geleni çalışacağız Tanıştığımıza, ama bir sonucu mutative stok, garanti edemez, lütfen anlayın 5 servis garantisi: aldıysanız mal bir sorun, hemen bizimle temasa geçiniz, yapacak bir önlem memnun izin. Burada bazı ortak sorunları. (1) ürün hasarlı: yapacak bir tazminat uygun olarak fiili duruma, ya da yeni bir. (2) yanlış ürün: göndereceğiz yeni bir, veya tazminat talep konuk göre. (3) ürün kayıp: eğer ürün içinde alınmazsa sırasında lojistik söz, kabul edilir kaybolmasına, olacaktır tam bir geri ödeme, ya da yeni bir göre müşterinin isteği. 6 almak lojistik çin sonrası küçük paket, bu modu lojistik olacak bazı eksiklikleri, gibi kayıp ve gecikme teslimat, ama bu en ekonomik şekilde lojistik, lütfen anlayın. Aşağıda nakliye zaman bazı ortak ülke, sadece referans

Etiketler: Ucuz 4 adet 18 "Balonlar Folyo Balonlar Düğün Dekorasyon Şişme Balon Hava Topları Mutlu Doğum Günü Partisi Malzemeleri Tavuk gece 2018, Yüksek Kalite 4 adet 18 "Balonlar Folyo Balonlar Düğün Dekorasyon Şişme Balon Hava Topları Mutlu Doğum Günü Partisi Malzemeleri Tavuk-gece 2018, Çin Ballons & Aksesuar Tedarikçiler.

Ballon Boyutu 18 inç
fırsat parti,fleksografinin,düğün,Düğün & Nişan,Birthday Party
Marka Adı CRAZE DUCK
is_customized Hayır