Yeşil yaprak tarzı taze misafirler küçük tote çanta için romantik düğün şeker kutusu çikolata kutusu doğum günü parti malzemeleri Boyutu hakkında: 6.3X3.3X4.5 CM Renk: resim olarak aynı Malzeme: karton + şerit Not: Renk değişebilir izlemek için monitör Hiçbir şeker, sadece satmak kutusu, anlayışınız için teşekkür ederiz.

Etiketler: Ucuz 50 pcs yeşil yaprak tarzı taze misafirler küçük tote çanta için romantik düğün şeker kutusu çikolata kutusu doğum günü parti malzemeleri, Yüksek Kalite 50 pcs yeşil yaprak tarzı taze misafirler küçük tote çanta için romantik düğün şeker kutusu çikolata kutusu doğum günü parti malzemeleri, Çin Hediyelik Çanta & Sarma Malzemeleri Tedarikçiler.

Hediye Çantası Boyutu 50pcs
Hediye Kutusu Boyutu 6.3X3.3X4.5CM
model Cartoon animal,Boy & Girl,bitki,Çizgili,Katı Renk,Bride & Groom,Çiçek,Hayvan
Marka Adı Amor cabina