Tem: Balon
Malzeme: Metal balon
Boyutu: resimler gibi
Renk: diğer Kullanımı: Parti dekorasyon Amaçlar: Ayıklayacaktır Doğum günü. Bebek duş Not: Izin lütfen nedeniyle öz-shot, anlayış için teşekkür.
Nakliye ve iade politikası: 1. biz'll genellikle devam siparişler içinde 72 saat ödeme alındıktan sonra. 2. çin post olağan küçük paket artı ve Çin post kayıtlı hava posta tahmini sürer 15-60 gün. 3. tavsiye gönderiler: Istanbulbilimveakademisyenlerdernegi.org standart nakliye-daha istikrarlı, daha güvenli, daha hızlı, Istanbulbilimveakademisyenlerdernegi.org sadece bize ödeme bırakın onaylamak sonra sipariş deliever. 4. biz de teklif ekspres taşımaları gibi DHL 、 Fedex 、 EMS vb, bizimle temas kurmaktan çekinmeyin lütfen, biz size en ekonomik nakliye ücreti. 5. biz döner ve iadesi kabul içinde 15 gün sipariş tamamlandıktan sonra, lütfen bize ulaşın. Hizmet 1. biz Perakende, Toptan kabul, Mix sipariş ve Damla Gemi balonlar ve diğer parti malzemeleri, sen trademanger bize veya bir mesaj bırakarak ya da bize e-posta, bizim zevk içinde sorularınıza cevap 24 saat, ve 36 içinde hafta sonu. Bizim çalışma süresi: AM 8:00 ~ PM 22:00 (Pekin zaman) Geribildirim: 1. 5 yıldız geribildirim bırakın lütfen bizim ürün ve hizmet ile memnun iseniz, biz bunu takdir (Öğe Açıklandığı gibi 5 yıldız, Iletişim 5 yıldız, nakliye süresi 5-yıldız). 2. alınan ürünler hasarlı veya yanlış stilleri, lütfen herhangi bir olumsuz geri bildirimler ilk, lütfen lütfen bize ulaşın, biz onunla başa ve iş dışarı en iyi çözümleri, sizin memnuniyetiniz bizim motion daha iyi yapmak için. Güzel bir nakliye var gün! En iyi parti zaman keyfini çıkarın!

Etiketler: Ucuz 10 pcs/12 inç Yuvarlak Metalik Balon Metal Krom Ballon Folyo Metal Kalın Inci Balon Düğün Doğum Günü Partisi Dekorasyon PARLAK, Yüksek Kalite 10 pcs/12 inç Yuvarlak Metalik Balon Metal Krom Ballon Folyo Metal Kalın Inci Balon Düğün Doğum Günü Partisi Dekorasyon PARLAK, Çin Ballons & Aksesuar Tedarikçiler.

Şekil Tarzı Mektup,Bunny Kulak,Mickey Fare Kulak,Yürek
sınıflandırma Ballon