Başka bir sürü karikatür tema tasarımımız/ürünümüz var. Diğer karikatür tasarımları satın almak istiyorsanız, lütfen bizimle iletişime geçin.
Malzeme: karton, tek taraflı baskılı
Uzunluk o F halat: 3.5 M
Kartın yüksekliği: yaklaşık 23 cm
Bir paket = 10 adet kart + 1 adet halat
Ambalaj: 2 paket
Farklı bilgisayar ile biraz renk farklı olabilir, eğer sakıncası varsa, satın almayın.
Kargo:
Parsel çoğunlukla çin sonrası hava posta ile sevk edilecektir aldıktan sonra 6 iş günü içinde ödeme. Normalde gelmesi 20-30 iş günü sürer, ama bazı ülkelerde tatil veya özel, yerel sevk verimliliği veya başka bir nedenle nedeniyle biraz daha uzun olabilir, bu yüzden lütfen seçmeden önce düşünün.
Geribildirim:
Nötr veya olumsuz geribildirim ayrılmadan önce lütfen bizimle iletişime geçin. Ciddi ve sorumlu bir satıcı olarak, sorununuzu çözmek için elimizden geleni yapacağız. Bir kez daha, sipariş verdiğiniz için teşekkür ederiz ve satın alma işleminizi buradan beğeneceğinizi umuyoruz. Yorumunuz iş başarımızda çok önemlidir. Satın alma işleminizden ve hizmetimizden memnunsanız, lütfen bize olumlu bir geri bildirim bırakmak için bir dakikanızı ayırın.
Iade koşulları: İade
Herhangi bir öğe aldıktan sonra kusurlu ise müşteri 6 gün içinde orijinal durumda ürün iade etmelidir. Alıcı iade nakliye ve taşıma masrafları sorumludur. Alıcı alınan öğeleri 7 gün sonra sağlanan hiçbir geri ödeme.

Etiketler: Ucuz 2 packs/lot 3.5 m uzunluk Çocuk doğum günü Moda parti afiş güzel balerin asmak makale Doğum Günü bayrakları seti dekorasyon, Yüksek Kalite 2 packs/lot 3.5 m uzunluk Çocuk doğum günü Moda parti afiş güzel balerin asmak makale Doğum Günü bayrakları seti dekorasyon, Çin Afişler, akıntıları ve Konfeti Tedarikçiler.

renk 2 packs
is_customized Evet
Model Numarası QC022
Marka Adı HOYOUPARTY