Paket Listesi:
1 set Noel photobooth sahne
Miktar: resim olarak
Malzeme: kağıt
Yaratıcılık Noel Baba, Kardan Adam, Geyik Merry Christmas fotoğraf kabini sahne, ev parti daha komik olun.
alıcı bildirimi:
renk farkı hakkında: bu ürün, profesyonel bir fotoğrafçı gerçek nesnelerin fotoğraflarını çekmek için, nedeniyle çekim ışık, çevre, bilgisayar ekran çözünürlüğü ve diğer nedenlerle, bazı doğal renk farkı normal aralığı, ayni hakim lütfen. renk üzerinde derece zorlu iseniz, lütfen dikkatle satın veya satın almadan önce müşteri hizmetleri personeli danışın.
teslimat hakkında: Normal doğum 1-3 gün. özel hallerde, biz zamanında sizinle temasa geçecektir; uzak bir bölgede iseniz, eğer görmek için alışveriş önce müşteri hizmetlerimize danışın farkı telafi etmek gerekir. eğer rahatsızlık vardır, lütfen beni affet.
makbuz hakkında: malların alınmasından önce, kutu dışarı kontrol etmek emin olun zaman kurye doğru olduğundan ve mal hasarlı değil, mal karşılaşılan kalite sorunları gibi, mal aldıktan sonra bizimle irtibata geçiniz, biz sizin için kolu koşulsuz iade hizmeti.
ilgili kalite: normal kullanımını etkileyen, kırılma gibi, çatlama, şiddetli kusurları, kırık cilt, vb, bir kalite sorunu olarak kabul edilir. biz tam sorumluluk almak, ama nedeniyle gecikmeli teslimat kurye, hafif sapma boyutu, hayal aksine, hafif renk farkı., iplik, ince deri, çok ağır, çok hafif, değil gibi, vb tüm olmayan kalite sorunları vardır.

Etiketler: Ucuz 17/28/35/50 pcs Noel parti fotoğraf kabini Sahne Yaratıcı Poz Sahne Noel Ağaçları Şapka Gözlük Bıyık Kiti için Parti Dekorasyon, Yüksek Kalite 17/28/35/50 pcs Noel parti fotoğraf kabini Sahne Yaratıcı Poz Sahne Noel Ağaçları Şapka Gözlük Bıyık Kiti için Parti Dekorasyon, Çin Photobooth Sahne Tedarikçiler.

Marka Adı BIT.FLY
Model Numarası A910