Seks Pozisyon Vinil duvar saati
Bu vintage stil duvar saati bir yeni ve orijinal vinil müzik kayıt yapılır. Bu yaratıcı el yapımı sanat mükemmel bir Noel, Yıldönümü, Doğum Günü, Sevgililer veya bir düğün hediyesi. Biz de özel sizin için herhangi bir kişiselleştirilmiş tasarım yapmak, eğer bir özel yapılmış ihtiyacınız tasarım veya toplu siparişler için sorguları lütfen bize ulaşın.
SAAT SPECIFICAITON
• Malzeme: Yüksek kaliteli Vinil LP, Çevre dostu ve toksik Olmayan
• Boyutu: Normalde 12 inç Çapı
• Pil Tipi: Tek 1.5 V Karbon-çinko AA Pil (dahil Değildir)
• Saat Hareketi: Kuvars, Gürültüsüz hareketi
• Saat Yüz bir Etiket olduğunu
• Yeni bir orijinal vinil kayıt tasarım yapılır, ama hala yüzeyde küçük çizikler var.
• Duvar saatleri üretimi sırasında, biz rastgele pick kayıtları böylece LP başlık ve etiket resim ne daha farklı olabilir.
LED sürümü için aydınlatma duvar saati, size verilecektir 16 Tuşları uzaktan kumanda LED vinil ışık renkleri özelleştirmek için. Uzaktan kumanda ile, size bir çeşitlilik var olacak dahil ışık ayarı için güç açık veya kapalı ışıkları, duraklama veya oyun, ışıkları loş veya değişim hızı ve oluşturmak için de renk gökkuşağı.

Etiketler: Ucuz 1 adet 24 Saat Sex Pozisyon Vinil Kayıt duvar saati Olgun duvar saati Kama Sutra Sanat Seks Aşk Odası Dekor Çift Düğün hediye, Yüksek Kalite 1 adet 24 Saat Sex Pozisyon Vinil Kayıt duvar saati Olgun duvar saati Kama Sutra Sanat Seks Aşk Odası Dekor Çift Düğün hediye, Çin Duvar Saatleri Tedarikçiler.

Tipi duvar Saatleri
Motivity Türü kuvars