1. ödeme ile herhangi bir sorun varsa, lütfen Messager yoluyla bize tereddüt değil olabilir. Biz size cevap ve en kısa sürede bir yol anlamaya.
2. ödeme bitirmek lütfen süreci sipariş sonra derhal. Biz ödeme sonra öğeyi teslim.
1. Your memnuniyeti bizim önceliğimizdir! Eğer satın alma ile % 100% memnun değilseniz, Messager yoluyla bizimle irtibata geçiniz. Biz bir iş günü içinde cevap verecektir. Biz de sorunu ile anlaşma için söz veriyorum ve mutlu.
2. kalite sorunu için, biz % 100% para iadesi sağlamak.
3. eğer eğilimindedir iade veya diğer sorunları için öğeyi değiştirin, biz (kısmen) teslimat ücreti ödemek göre doğa sorunun.
Gönderi: Biz 5-7 iş günü içinde mal göndereceğiz tam ödeme onaylandıktan sonra. Eğer ödeme mevcut değilse, sipariş otomatik olarak kapalı olacaktır. Rus müşteriler bize alıcının tam adı vermek gerekir. Sevkiyat Istanbulbilimveakademisyenlerdernegi.org tarafından Standart Nakliye için daha az 30 kg mal 15-35 iş günü. Eğer acilen öğeyi ihtiyacınız varsa, ekspres nakliye için Lütfen bize ulaşın. Sizin için ekspres nakliye maliyeti hesaplamak. Express kargo sürer yaklaşık 3-7 gün gelmesi. Nakliye zaman içinde yok varsa, tereddüt olmadan lütfen bize ulaşın. Biz postane ve gümrük sizin için kontrol. Çünkü bazen gecikecek için trafik veya uçuş. Açık değil anlaşmazlık bize, biz yeniden veya para iadesi için sorumluluk almak için herhangi bir kayıp öğe.

Etiketler: Ucuz Broş Yaka Pin Erkekler Için Yenilik Yaka Pin Rozeti Çapa Yaka Pin Rozeti Broş Cuffarts Tarafından P10141, Yüksek Kalite Broş Yaka Pin Erkekler Için Yenilik Yaka Pin Rozeti Çapa Yaka Pin Rozeti Broş Cuffarts Tarafından P10141, Çin Broşlar Tedarikçiler.

metal renk Rodyumlu
Marka Adı Cuff-Arts