alakalı yüzükler:
& #8203;
sıcak satış Sıcak Salık! https://Istanbulbilimveakademisyenlerdernegi.org/store/all-wholesale-products/214487.html?spm=2114.12010615.0.0.urTfuS
parlatma: Alman teknolojisi ile manuel parlatma, Almanya ithal ile düzlem parlatma parlatma parlatma makinesi, oluşan karmaşık kavisli çizgiler parlatma parlatma fazla 3 yıllık deneyim yetenekli manuel parlatma, trahom olmadan pürüzsüz her ürün sağlamak, kusursuz, ince nüansları süreci, ürün daha rahat giymek yapmak.
: mozaik kübik Zirkonya benzetilmiş elmas, elmas kesme yüzeyi, parçacık refract için bir göz kamaştırıcı ışık ışını, güçlü sertlik, parlatıcısı etkisi takı tercih. ben bitki ürünleri kullanılmaktadır AAA zirkon, saf manuel mozaik.
kaplama üzerinde: çevre koruma vakum kaplama, solmaya kolay değil. kurşun, nikel, kadmiyum ve diğer uluslararası çevre standartlarına elemanları daha düşük vardı, standart ürün çevre koruma sağlamak için aynı zamanda, ayrıca ürünlerin kalitesini sağlamak olabilir.
parlak altın kaplama dairesel katmanları amfibol halka AAA zirkon pebble 220 tane ALW1886 ABD $168.00 /adet
lüks küresel tam sondaj Siyah Taş erik çiçeği noktalı parmak yüzük AAA zirkon 506 tane (298 beyaz + 208 siyah) ALW1885 ABD $313.00 /adet

Etiketler: Ucuz Yapraklar şube güzel büyük yüzükler CZ yüzük Gelinlik aksesuarları moda takı ALW1772, Yüksek Kalite Yapraklar şube güzel büyük yüzükler CZ yüzük Gelinlik aksesuarları moda takı ALW1772, Çin Yüzükler Tedarikçiler.

Yüzük ölçüsü 6, 7, 8, 9
metal renk Altın-renk, Platin Kaplama
öğe Türü Yüzükler
İnce veya Moda Moda