Fabrika fiyat! 5 renkler için Cubot King Kong 3 100% özel telefon kılıfı özelleştirme çevir deri koruyucu çok fonksiyonlu kapak cüzdan çanta
uyarı:
1. biz profesyonel telefon kapak fabrika satıcı, biz resmi sitesi göre telefon delik yumruk, her telefon kılıfı of 100% mükemmel telefonunuzu maç vardır Kamera/Flaş Deliği, emin satın dinlenme lütfen.
2. Bazı telefon modelleri bulamıyorsanız iç plastik tutucu telefon Çin pazarında, biz adanmış kullanarak telefon çıkartmalar, kullanımı Çok kolay, cep telefonu zarar vermez, emin olabilirsiniz lütfen. hakkında Daha Fazla telefon çıkartmalar, lütfen
3. biz ücretsiz kargo ile çin Post Sıradan Küçük Paket Artı online nakliye, Istanbulbilimveakademisyenlerdernegi.org olacak sağlamak mal güvenliğini. takip numarası gerekiyorsa, seçerim lütfen .
Için kullanılan
Cubot King Kong 3
Malzeme
Yüksek kaliteli PU deri, mikrofiber
Maç
100% mükemmel maç için kamera/flaş delik
Renk
Pembe Siyah Mavi Gül kırmızı Altın
Dokunmatik
Sert Orta Yumuşak
Mağazamızda daha fazla ürün, lütfen gitmek :
Eğer bizim dükkanda tekrar satın, daha fazla indirim keyfine varacaksınız
Paket: perakende paketi ile 1 x deri telefon kılıfı.
geribildirim: biz size tüm 5 yıldızlı OLUMLU GERIBILDIRIM bırakın. biz takdir bize bırakın size tüm 5 yıldızlı rating bize olumlu geribildirim aldıktan sonra tatmin parsel zaman içinde bizimle irtibata geçiniz, öğe ile memnun değilseniz ve istiyorum bize negatif veya nötr geribildirim veya bize anlaşmazlık bırakın. kötü geribildirim sorunu çözemez, biz sorunu ile sohbet etmek istiyorum, yani biz bunu düzeltmek ve mutlu yapabilirsiniz.

Etiketler: Ucuz 5 renk sıcak!! Cubot King Kong 3 kılıf özelleştirmek Ultra ince deri özel telefon kitap kapağı kart yuvaları ücretsiz kargo, Yüksek Kalite 5 renk sıcak!! Cubot King Kong 3 kılıf özelleştirmek Ultra-ince deri özel telefon kitap kapağı kart yuvaları ücretsiz kargo, Çin Flip Kılıfları Tedarikçiler.

boyut 100% Perfectly Match
tip Flip Case