YO CHO5pcs/lot Yapay Yüksek Kalite Şakayık Çiçek Baş ipek çiçek Düğün Duvar Dekorasyon DIY Çelenk kağıttan çiçek Ev Dekor Kategori: Ev dekorasyon, dekorasyon mariage, Düğün çiçekleri, düğün buketi, gelinlik kız buket çiçek, gelin buketi, yapay nedime buketleri, düğün duvar aksesuarları dekorasyon, Düğün Fotoğraf Sahne. Amaçlar: Düğün, Parti/Akşam, Doğum Günü çiçekleri, Kutlama çiçek, Aşk çiçekler, Festivali çiçekler, parti dekorasyon, Ev moda dekorasyon. Ürün Adı: yapay Mini ipek şakayık çiçek başkanları Daimeter: yaklaşık 4 cm Ambalaj dahil: 5 peong çiçek başları Malzeme: ipek ve plastik Renk: ışık ekran ve diğer faktörler Olarak, hafif bir renk resim ve ayni neden olabilir, son renk, ayni hakim lütfen mal Güzel çiçekler düzenlenmesi ve DIY çelenk el sanatları aksesuarları Yapay ipek çiçek gül şakayık çiçek ev düğün dekor için heads Moda ev hediye kutusu süslemeleri Moda ve Beaytiful Düğün Fotoğraf Sahne
Moda ve narin ev düğün Duvar dekorasyon çiçek başları
Bizim ürünleri ile memnun iseniz, Lütfen bize beş yıldız ve fotoğraf Bu çiçek için önemlidir. Herhangi bir sorunuz varsa veya şikayetleri, Zaman içinde bizimle irtibata geçiniz. Biz sizin için bunu çözmek için elimizden geleni çalışacağız. Destek ve işbirliği için teşekkür ederim. Ilgili ürün El yapımı ürünleri --- bizim dükkanda tüm ürünler el tarafından yapılır, bu kaçınılmaz bazı memnun olmayanların var. Ama biz umut biz karşılamak güneşli bir ve cömert müşteri, aynı gibi size bizim samimi gülümseme ile.

Etiketler: Ucuz YO CHO5pcs/lot Yapay Yüksek Kalite Şakayık Çiçek Baş ipek çiçek Düğün Duvar Dekorasyon DIY Çelenk kağıttan çiçek Ev Dekor, Yüksek Kalite YO CHO5pcs/lot Yapay Yüksek Kalite Şakayık Çiçek Baş ipek çiçek Düğün Duvar Dekorasyon DIY Çelenk kağıttan çiçek Ev Dekor, Çin Yapay & Kurutulmuş Çiçekler Tedarikçiler.

Model Numarası artificial silk peony flower heads 17015
malzeme Ipek
Tipi şakayık
sınıflandırma Yapay Çiçekler