Açıklama:
Bu altı gitar tuner/makine başkanları, komple montaj vidaları ve basın-fit ile krom plastik burçlar. Vardır 3 mesnetli tuner sol tarafında içindir , Ve 3 sağ yan içindir -Tüm gerekiyorsa onları bir tarafında mesnetli (denilen 6-in-a-line), bu sizin için set değil! Bu tuner onarım çalışmaları için kullanılabilir, yeni enstrüman yapı, ve vardır Özellikle iyi Puro Kutusu Gitar !
Lütfen unutmayın Önemlidir montaj bu doğru tarafı üzerinde mesnetli, aksi takdirde dişliler kayma olabilir. Her zaman emin olun pirinç dişli hizalanmış doğru vücut enstrüman, ve üst değil fener mili, ve doğru yan onları var bileceksiniz!
**** Lütfen unutmayın Tam renk of pearloid düğmeleri partiden partiye değişebilir (ama asla içinde bir tek paketlenmiş set) gelen açık gri için beyaz.
Özelliği:
Iyi-kaliteli temel tuner için gitar ve daha
Için tasarlanmıştır 3-sol, 3-Sağ hizalama
Krom kaplama ve açık gri/beyaz sedefli ya kolları
Set içerir montaj vidaları ve Metal basın-fit burçlar
C dize tekerlek ayar düğmesi
Büyük değer
6x27mm Açık-Dişli Gitar Tuner Makine Kafaları

Etiketler: Ucuz 3 sol ve 3 Sağ Ekonomi Açık dişli Gitar Tuner/Makine Kafaları C dize tekerlek 27mm Gitar parçaları ve Aksesuarları, Yüksek Kalite 3 sol ve 3 Sağ Ekonomi Açık-dişli Gitar Tuner/Makine Kafaları C dize tekerlek 27mm Gitar parçaları ve Aksesuarları, Çin Gitar Parça ve Aksesuarı Tedarikçiler.

Marka Adı KOKKO
Model Numarası 80558